Închide meniul

Mihai Lixandru a dat cărţile pe faţă după atacurile lui Gigi Becali: „Nu îmi e frică de nimic, aşa e la FCSB”

Dan Roșu Publicat: 2 septembrie 2024, 8:30

Reclamă
Mihai Lixandru a dat cărţile pe faţă după atacurile lui Gigi Becali: „Nu îmi e frică de nimic, aşa e la FCSB

Mihai Lixandru a dat cărţile pe faţă după atacurile lui Gigi Becali: "Nu îmi e frică de nimic, aşa e la FCSB"

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Mihai Lixandru a dat cărţile pe faţă după atacurile lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB l-a criticat în ultima perioadă, asta după ce îl ridicase în slăvi la începutul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentat în meciul FCSB – UTA 2-0, Lixandru nu se fereşte de furia patronului şi susţine că atunci când ajungi la echipa campioană, trebuie să ştii la ce să te aştepţi. Mijlocaşul de 23 de ani cotat la un milion de euro a marcat un gol în cele şase partide disputate în Liga 1 în acest sezon.

Mihai Lixandru a dat cărţile pe faţă după atacurile lui Gigi Becali

„(n.r: Cum ai trecut peste perioada asta, Gigi Becali te-a criticat, apoi te-a lăudat) Domnul patron poate să te critice azi, mâine să te laude. Aşa e la FCSB. Dânsul ne vrea binele.

Eu încerc să îmi fac treaba, să nu urmăresc ştirile, dar e destul de greu, dânsul e foarte mediatizat. Am înţeles ce a vrut să spună. Sunt un băiat modest, dar nu îmi e frică de nimic”, a spus Lixandru, după victoria cu UTA, 2-0.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce a fost scos de staff de pe teren accidentat. El a suferit o entorsă. La interviul de după meci, a apărut cu piciorul drept imobilizat.

Reclamă
Reclamă

El s-a arătat optimist în privinţa şanselor de a mai fi convocat, în ciuda diagnosticului, care nu este deloc unul bun.

„Mi-am sucit glezna. Doctorul echipei s-a uitat la picior, e o mică entorsă. Mă aşteaptă doctorul.

(n.r.: dacă mai sunt şanse să fie convocat) Cu siguranţă. Îmi doresc foarte mult să fiu ok, dar nu depinde doar de mine, ci şi de starea în care sunt. Eu o să fac tot ce depinde de mine. Fix primul lucru la care m-am gândit era naţionala. Cred că o să fie bine şi dacă aşa a vrut Dumnezeu, înseamnă că aşa a fost să fie.

Reclamă

A fost un clinci, mi-am sucit glezna. Eu zic că o să fie ok. O victorie muncită, pe un teren greu. A fost o perioadă încărcată şi grea. Ne bucurăm că am luat puncte, că am intrat în Europa League, acum băieţii au timp să pregătească următoarele meciuri.

A fost o onoare să port banderola. Lucrurile se întâmplă foarte repede, convocarea la naţională, Europa League. Încerc să ţin pasul şi să muncesc la fel”, a declarat Mihai Lixandru pentru digisport.ro după ce a părăsit terenul accidentat.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:50

Steaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa nu a reuşit să îl învingă pe Marius Croitoru în derby-ul din Liga 2

18:49

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am bătut palma cu Neluţu Varga”

18:38

Transfer uluitor în Arabia Saudită! Al Hilal a plătit de 36 de ori mai mult pentru a aduce un jucător

18:38

Mihai Lixandru ratează dubla cu Kosovo şi Lituania! Mircea Lucescu a decis cine îl va înlocui pe jucătorul FCSB-ului

18:03

Răzvan Lucescu a tras un grav semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor de care are parte echipa lui: „PAOK este furată”

17:52

Toto Wolff, şocat de cursa făcută de Red Bull: „Una dintre cele mai proaste curse”. Verdictul şefului Mercedes în lupta la titlu

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și