Închide meniul

FCSB – UTA, LIVE TEXT, 21:30! Campioana țintește prima victorie după două înfrângeri în Liga 1! Echipele probabile

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 12:45

Reclamă
FCSB – UTA, LIVE TEXT, 21:30! Campioana țintește prima victorie după două înfrângeri în Liga 1! Echipele probabile

FCSB - UTA, LIVE TEXT

Duel în partida FCSB - UTA/ Profimedia

FCSB – UTA, duelul din etapa a opta a Ligii 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30. Campioana țintește prima victoria în Liga 1, după două eșecuri suferite la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea duelului cu UTA, FCSB și-a asigurat calificarea în grupa de Europa League. Campioana s-a impus cu 1-0 în returul cu LASK Linz, grație golului marcat de Darius Olaru în prelungiri.

FCSB – UTA, LIVE TEXT, 21:30

În precedentele două etape, FCSB a suferit două eșecuri surprinzătoare. Roș-albaștrii au pierdut în deplasare cu Hermannstadt, scor 0-2, și în Ghencea cu Poli Iași, scor 0-1.

După șase meciuri disputate în Liga 1, FCSB ocupă penultimul loc. Campioana a acumulat doar cinci puncte, având o singură victorie, obținută în duelul cu Farul.

De cealaltă parte, UTA are un meci în plus disputat față de FCSB și are șapte puncte, fiind pe locul 12. Echipa lui Mircea Rednic nu a mai câștigat de trei etape. În ultima rundă, arădenii au remizat pe teren propriu cu Farul.

Reclamă
Reclamă

În sezonul trecut, cele două echipe și-au împărțit victoriile. În tur, UTA s-a impus cu 2-1, într-un meci în care roș-albaștrii au avut doi jucători eliminați. În retur, FCSB și-a luat revanșa și s-a impus cun un categoric 4-0.

Echipele probabile:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Edjouma – Băluță, Oct. Popescu, Miculescu – D. Popa
Rezerve: Vlad, Panțîru, Kiki, Ștefănescu, Chiricheș, Pandele, Pantea, Alhassan, Musi, Fl. Tănase
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

UTA Arad: R. Popa – Trif, Conte, Paulolo, Tsouka – Fabry, Van Durmen, Hrezdac, Costache – Omondi, Ezekiel
Rezerve: E. Popescu, Benga, C. Mihai, J. Pedro, Mabea, Râpă, R. Cristea, V. Borcea, Cîmpanu, Dumiter, Kadiri, Ghezali
Antrenor: Mircea Rednic

Elias Charalambous, mesaj ferm despre transferurile la FCSB

Elias Charalambous a avut un mesaj ferm despre transferurile la FCSB. Antrenorul cipriot a fost întrebat la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu UTA despre Alex Cicâldău şi Mihai Popescu.

Charalambous l-a numit „boss” (n.r.: şeful) pe Gigi Becali. Cipriotul a subliniat că Becali e cel care ia deciziile în privinţa venirilor şi plecărilor de la FCSB.

(n.r. Alex Cicâldău e o opţiune pentru tine, pentru echipă? Pintilii a spus că îl place) Îl place, şi mie îmi plac mulţi jucători. Dar ştiţi, nu eu decid. Nu decid ce jucător vine aici. O ştiţi foarte bine. Dacă un jucător vine, acest lucru este decis de boss (n.r: Gigi Becali) şi de MM. Ei sunt persoanele care decid în privinţa transferurilor. Îmi spun părerea, dar nu eu sunt cel care decide cine vine aici.

(n.r.: Patronul a spus că îl place mult pe Mihai Popescu) Patronul a spus. Dacă Mihai va veni, e binevenit! Dar, repet, e decizia patronului cine vine aici”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:32

Newcastle – Tottenham, LIVE SCORE, 15:30! Radu Drăgușin, titular! Manchester United – Liverpool (18:00)

14:04

Pep Guardiola, după debutul de sezon fabulos făcut de Erling Haaland, la Manchester City: „Nu poate fi oprit nici cu o armă”

13:58

Farul – CFR Cluj, LIVE TEXT, 18:45! Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Echipele probabile

13:12

Dan Șucu, aproape de o lovitură uriașă la Rapid! Îi transferă lui Marius Șumudică un atacant din Ligue 1

12:49

Un român a semnat cu UFC! Bogdan Grad l-a impresionat pe președintele Dana White

11:48

„Nu înțeleg ce s-a întâmplat!” Max Verstappen a răbufnit, după ce s-a clasat pe locul 7 în calificările Marelui Premiu al Italiei

1 VIDEOCursa din Marele Premiu al Italiei astăzi, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (15:45)! Lando Norris, în pole position 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice
Citește și