Închide meniul

Dennis Man, pe locul 2 în Serie A! Topul în care este depăşit doar de un star de la Inter

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 17:24

Reclamă
Dennis Man, pe locul 2 în Serie A! Topul în care este depăşit doar de un star de la Inter

Dennis Man, pe locul 2 în Serie A! Topul în care este depăşit doar de un star de la Inter

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Dennis Man este pe locul 2 în Serie A. Atacantul român are parte de un început foarte bun de sezon în tricoul celor de la Parma, la revenirea în prima ligă din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man este pe locul 2 după primele trei etape într-un top al celor mai bune note primite din partea italienilor de la tuttomercatoweb.com. Internaţionalul român este la egalitate cu Nicolo Barella şi este depăşit în acest clasament doar de Marcus Thuram.

Dennis Man, pe locul 2 în Serie A! Topul în care este depăşit doar de un star de la Inter

Dennis Man, fotbalistul român al echipei Parma, este pe locul 2 într-un top al jucătorilor din Serie A, pe baza notelor acordate de site-ul TuttoMercatoWeb după primele trei etape.

Cu o medie a notelor de 7,00 după primele trei etape, Dennis Man este la egalitate cu Nicolo Barella, jucătorul lui Inter Milano, campioana en titre. Pe primul loc, cu o medie de 7,50, este Marcus Thuram, şi el de la Inter Milano.

Marcus Thuram, Dennis Man şi Nicolo Barella sunt urmaţi de Valentin Castellanos (Lazio), Adrian Bernabe (Parma), Ange-Yoan Bonny (Parma) şi Kingsley Ehizibue (Udinese), toţi cu o medie de 6,83, notează agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă

Dennis Man a marcat câte un gol în primele etape, în egalul cu Fiorentina (1-1) şi victoria cu AC Milan (2-1). În etapa a treia, nou-promovata Parma, la care mai joacă un internaţional român, Valentin Mihăilă, a fost învinsă dramatic, cu 2-1, pe terenul lui Napoli, care a marcat ambele goluri în minutele adiţionale, când evolua în superioritate numerică.

Man şi Mihăilă, lăudaţi în presa din Italia

„Man şi Mihăilă, aurul Parmei. Prelungirea contractelor pentru a spune nu tuturor ofertelor de vară”, scrie site-ul citat, care aminteşte că Man şi-a prelungit pe 24 iulie înţelegerea cu actuala sa grupare, iar Mihăilă, pe 30 iunie, ei fiind acum legaţi de club până în 2027.

Man şi Mihăilă „vor să impresioneze şi încearcă să ducă echipa spre partea mijlocie-superioară a clasamentului”, notează TuttoMercatoWeb.

Reclamă

„În această privinţă Man a fost absolut decisiv în aceste prime săptămâni, cum s-a întâmplat şi la revenirea în prima divizie. În ultimele luni au existat discuţii cu Borussia Dortmund, care nu s-au concretizat, ca şi cu Ajax-ul lui Francesco Farioli (antrenor italian – n. r.), care însă nu ar fi putut oferi suma necesară pentru român. În final, atacantul care a stârnit deja interesul multora când perioada de transferuri era încă deschisă, şi-a dorit să rămână. Vom vedea în luna iunie”, scrie site-ul.

Pentru Mihăilă a fost mai uşor să ajungă la un acord pentru prelungire, şi pentru că ofertele au venit de la cluburi arabe şi au fost imediat respinse pentru că intenţia este să rămână într-un campionat din top 5, precum şi din Major League Soccer, care are însă farmecul său”, adaugă TuttoMercatoWeb.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:30

Olympiacos a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Willian, fostul star al lui Chelsea, a semnat cu rivala lui Răzvan Lucescu

22:29

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce PAOK a picat cu FCSB în grupa Europa League: „Bucuria voastră”! Cum a numit echipa lui Becali

22:15

LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 0-0. Duel între revelaţiile acestui sezon. Cătălin Cîrjan, cele mai mari ocazii ale reprizei

22:03

Mihaela Peneş a încetat din viaţă! Campioana olimpică la aruncarea suliţei avea 77 de ani

22:03

VideoFlorin Răducioiu, surprins de revenirea lui Mircea Lucescu la naţională: „Nu mă aşteptam”! Crede că va duce România la Mondial!

21:28

Gigi Becali a „detonat bomba”! Transferul lui Daniel Bîrligea e în pericol! Ce a spus despre deturnarea jucătorului de către Şucu

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 3 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 4 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând
Citește și