Închide meniul

UEFA, anunţ important pentru fani! Decizia luată de forul continental înaintea sezonului european

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 20:08

Reclamă
UEFA, anunţ important pentru fani! Decizia luată de forul continental înaintea sezonului european

UEFA, anunţ important pentru fani! Decizia luată de forul continental înaintea sezonului european

Aleksander Ceferin / Profimedia

UEFA a făcut un anunţ important pentru fani. După schimbările legate de format din cele trei competiţii europene, Champions League, Europa League şi Conference League, UEFA a venit cu un anunţ care îi va încânta pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii fotbalului european au decis plafonarea biletelor pentru fanii din deplasare la cele trei competiţii organizate de UEFA.

UEFA, anunţ important pentru fani! Decizia luată de forul continental înaintea sezonului european

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a anunţat luni că a stabilit un plafon pentru preţurile biletelor destinate suporterilor echipelor oaspete în acest sezon al cupelor europene, informează AFP, notează agerpres.ro.

Suporterii echipelor oaspete vor plăti maxim 60 de euro pentru un bilet în noul sezon al Ligii Campionilor, un plafon redus care va scădea şi mai mult în sezonul 2025/26, a indicat UEFA.

„După consultări ample” cu puternica Asociaţie europeană a cluburilor (ECA) şi Asociaţia europeană a suporterilor (FSE), UEFA a redus preţul maxim de 70 de euro prevăzut de două sezoane pentru fanii echipelor oaspete.

Reclamă
Reclamă

Cluburile gazdă, care obţin bani din vânzarea biletelor, pe lângă banii de la UEFA şi din drepturi TV, vor trebui să reducă şi mai mult acest plafon în sezonul viitor, la 50 de euro, a precizat forul fotbalistic european într-un comunicat.

Aceeaşi tendinţă se aplică şi celorlalte două competiţii europene intercluburi: în Europa League, biletele pentru fanii echipelor oaspete nu vor putea fi mai scumpe de 40 de euro în acest sezon, apoi de 35 de euro în sezonul 2025/26, faţă de 45 de euro la ultimele două ediţii.

FCSB, campioana României, a obţinut săptămâna trecută calificarea în faza principală a Europa League.

Reclamă

În Conference League, plafonul, deja redus la 25 de euro în sezonul trecut, va fi de 20 de euro în acest sezon şi în cel următor.

„Prin introducerea unor politici mai favorabile fanilor, ne continuăm misiunea de a ne asigura că fotbalul rămâne un sport incluziv, în care fanii care călătoresc prin Europa pentru a-şi urma echipa sunt apreciaţi şi recunoscuţi”, a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:19 3 sept.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

23:54

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:33

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:23

FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 4 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și