Închide meniul

UEFA, anunţ important pentru fani! Decizia luată de forul continental înaintea sezonului european

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 20:08

Reclamă
UEFA, anunţ important pentru fani! Decizia luată de forul continental înaintea sezonului european

UEFA, anunţ important pentru fani! Decizia luată de forul continental înaintea sezonului european

Aleksander Ceferin / Profimedia

UEFA a făcut un anunţ important pentru fani. După schimbările legate de format din cele trei competiţii europene, Champions League, Europa League şi Conference League, UEFA a venit cu un anunţ care îi va încânta pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii fotbalului european au decis plafonarea biletelor pentru fanii din deplasare la cele trei competiţii organizate de UEFA.

UEFA, anunţ important pentru fani! Decizia luată de forul continental înaintea sezonului european

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a anunţat luni că a stabilit un plafon pentru preţurile biletelor destinate suporterilor echipelor oaspete în acest sezon al cupelor europene, informează AFP, notează agerpres.ro.

Suporterii echipelor oaspete vor plăti maxim 60 de euro pentru un bilet în noul sezon al Ligii Campionilor, un plafon redus care va scădea şi mai mult în sezonul 2025/26, a indicat UEFA.

„După consultări ample” cu puternica Asociaţie europeană a cluburilor (ECA) şi Asociaţia europeană a suporterilor (FSE), UEFA a redus preţul maxim de 70 de euro prevăzut de două sezoane pentru fanii echipelor oaspete.

Reclamă
Reclamă

Cluburile gazdă, care obţin bani din vânzarea biletelor, pe lângă banii de la UEFA şi din drepturi TV, vor trebui să reducă şi mai mult acest plafon în sezonul viitor, la 50 de euro, a precizat forul fotbalistic european într-un comunicat.

Aceeaşi tendinţă se aplică şi celorlalte două competiţii europene intercluburi: în Europa League, biletele pentru fanii echipelor oaspete nu vor putea fi mai scumpe de 40 de euro în acest sezon, apoi de 35 de euro în sezonul 2025/26, faţă de 45 de euro la ultimele două ediţii.

FCSB, campioana României, a obţinut săptămâna trecută calificarea în faza principală a Europa League.

Reclamă

În Conference League, plafonul, deja redus la 25 de euro în sezonul trecut, va fi de 20 de euro în acest sezon şi în cel următor.

„Prin introducerea unor politici mai favorabile fanilor, ne continuăm misiunea de a ne asigura că fotbalul rămâne un sport incluziv, în care fanii care călătoresc prin Europa pentru a-şi urma echipa sunt apreciaţi şi recunoscuţi”, a declarat preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:03

Mihaela Peneş a încetat din viaţă! Campioana olimpică la aruncarea suliţei avea 77 de ani

22:03

VideoFlorin Răducioiu, surprins de revenirea lui Mircea Lucescu la naţională: „Nu mă aşteptam”! Crede că va duce România la Mondial!

22:00

LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 0-0. Duel între revelaţiile acestui sezon. Cătălin Cîrjan, cele mai mari ocazii ale reprizei

21:28

Gigi Becali a „detonat bomba”! Transferul lui Daniel Bîrligea e în pericol! Ce a spus despre deturnarea jucătorului de către Şucu

20:59

Gică Hagi vrea să transfere de la FCSB! Jucătorul pentru care Farul Constanţa insistă

20:45

Karolina Muchova s-a calificat în sferturi la US Open 2024! Performanţa reuşită după victoria cu Jasmine Paolini

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 3 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 4 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând
Citește și