Închide meniul

Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2024, 10:13

Reclamă
Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării

Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa. De mai multe ori, fostul mare fotbalist a declarat că nu poate face faţă singur provocării de a investi la formaţia de la malul mării, fără ajutor din mediul privat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a reuşit în cele din urmă să bată palma cu un om de afaceri din Constanţa şi a cedat 10% din acţiunile pe care le are la Farul. Antrenorul echipei rămâne însă acţionarul majoritar al clubului.

Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării

Potrivit dottotv.ro, Gică Hagi a bătut palma cu Daniel Moraru, un om de afaceri din Constanţa. Moraru a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării şi deţine 10% din acţiuni în acest moment.

Gică Hagi a rămas acţionarul majoritar al clubului, cu 69,90%. Rivaldo şi Ciprian Marica au şi ei câte 10% din acţiuni, în timp ce Zoltan Iaşko are 0,10%.

Gică Hagi a anunţat schimbări la Farul după umilinţa cu CFR Cluj

„Regele” a subliniat că vor fi multe lucruri schimbate la echipa lui. Farul – CFR Cluj s-a terminat 0-3. Constănţenii au suferit a treia înfrângere pe teren propriu din acest sezon. Ei sunt pe locul 9 în Liga 1, cu 8 puncte. De partea cealaltă, CFR Cluj a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu 13 puncte. CFR Cluj are şi un meci mai puţin.

Reclamă
Reclamă

„Fotbalul e făcut din mici detalii. N-am fost noi. Am început bine, ne-au dat mingea să o avem. Ştiam că fotbalul e făcut din mici detalii. După aia, uşor-uşor s-a pierdut din limpezime, din încredere.

Am luat o bătaie acasă care ne doare. Trebuie să reflectăm, să schimbăm multe lucruri. Era bine să câştigăm. Prindeam încredere. Trebuie să găsim soluţii.

Nu poate fi nimic care să mă mulţumească. Poate cum am început. Defensiv s-a dorit, s-a alergat, s-a încercat. Ofensiv am produs prea puţin. Prea previzibili, cu piciorul îngheţat.

Reclamă

CFR-ul, când îţi marchează un gol, lucrurile devin dificile. E un an greu, va fi un an greu.

Echipa suferă în momentul ăsta. Trebuie să rămânem cu lucrurile astea. Probabil suporterii sunt decepţionaţi, şi noi.

(n.r: Pauza prinde bine?) Vom vedea”, a spus Gică Hagi pentru digisport.ro după Farul – CFR Cluj 0-3.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:13

VIDEOCum arăta Daniel Bîrligea, în urmă cu 10 ani! Imagini de senzație cu atacantul transferat de Gigi Becali la FCSB

17:00

VIDEOVictor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Cum a fost primit de fani, pe aeroport

16:41

Daniel Bîrligea, direct în TOP 10 transferuri realizate de Gigi Becali la FCSB! Celelalte nume pentru care patronul a spart banca

16:25

Cu ce fost jucător l-a comparat Gigi Becali pe Daniel Bîrligea! Mesaj savuros al patronului de la FCSB: „E mare fotbalist!”

16:18

Benfica se întăreşte după primele etape din Liga Portugal! Un nou transfer realizat de clubul de pe „da Luz”

16:08

Video„Tricolorii” au redescoperit gustul calificărilor, iar acum vor şi la Mondial! Ianis Hagi: „Foamea e de două ori mai mare”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și