Închide meniul

Milionarul român care a primit 3.000 de lei în plus după recalcularea pensiilor. „Ciocu` mic!”

Antena Sport Publicat: 3 septembrie 2024, 13:59

Reclamă
Milionarul român care a primit 3.000 de lei în plus după recalcularea pensiilor. „Ciocu` mic!

Milionarul român care a primit 3.000 de lei în plus după recalcularea pensiilor: "Ciocu` mic!"

Dumitru Dragomir, pe şantier - Antena Sport

Milionarul român care a primit 3.000 de lei în plus după recalcularea pensiilor este fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir avea o pensie de 7.000 de euro, la care, după recalculare, s-au adăugat 3.000 de lei. Mitică a readus aminte că plătea către stat 6.000 de euro din salariul de 15.000 pe care îl avea la LPF.

Milionarul român care a primit 3.000 de lei în plus după recalcularea pensiilor: „Ciocu` mic!”

„Mi-au mai dat 25-30 de milioane vechi (n.r. – 2500-3000 de lei) la pensie. Dacă am plătit. Mi-a făcut recalcularea. Eu am avut salariu 15.000 de euro pe lună şi plăteam 6.000 de euro la stat, lună de lună. Dacă până la 70 de ani am avut salariul ăsta şi am plătit la stat, n-am şi eu dreptul ăsta acum?

Ălora care au plătit şi le-a luat, să le dea banii înapoi. Dar cei care nu au contribuit, să facă gălăgie, n-au dreptate. Ciocu` mic!”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

„Eu sunt un pensionar bucuros, nu neapărat fericit. Şi trăiesc din pensie, mai muncesc la fiul meu, dar muncesc gratis. El face un bloc lângă Herăstrău care e aproape gata şi am muncit zi de zi fără niciun fel de profit”, a spus Dragomir, pentru AntenaSport, cu câţiva ani în urmă.

Reclamă
Reclamă

Ce se întâmplă cu pensia uriaşă a lui Ion Ţiriac, după recalculare

S-a aflat ce se întâmplă cu pensia uriaşă a lui Ion Ţiriac, după recalculare. Miliardarul primeşte lunar o sumă considerabilă de la statul român, dar nu pentru performanţele sale din sport, ci pentru că a fost ofiţer în cadrul Ministerului de Interne.

Ion Ţiriac a revenit pe primul loc în topul celor mai bogaţi români. Miliardarul de 85 de ani are o avere colosală, estimată de Forbes la nu mai puţin de 2,1 miliarde de dolari.

După recalcularea pensiilor, Ion Ţiriac ar urma să rămână cu aceeaşi pensie pe care o primeşte deja, de 12.000 de lei. Această sumă îi intră în conturi miliardarului român pentru faptul că timp de 20 de ani a activat ca ofiţer în Ministerul de Interne, având grad de colonel.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Cea mai importantă veste a anului!”

17:57

Cine va arbitra Kosovo – România, primul meci pentru Mircea Lucescu pe banca echipei naționale. Decizia luată de UEFA

17:32

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB! Cine se va despărţi de echipă, după transferurile lui Bîrligea şi Popescu

17:17

„Maturitate şi hotărâre!” Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers! Apelul făcut de o fostă legendă a clubului

17:13

VIDEOCum arăta Daniel Bîrligea, în urmă cu 10 ani! Imagini de senzație cu atacantul transferat de Gigi Becali la FCSB

17:00

VIDEOVictor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Cum a fost primit de fani, pe aeroport

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și