Închide meniul

Cu ce fost jucător l-a comparat Gigi Becali pe Daniel Bîrligea! Mesaj savuros al patronului de la FCSB: „E mare fotbalist!”

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2024, 16:25

Reclamă
Cu ce fost jucător l-a comparat Gigi Becali pe Daniel Bîrligea! Mesaj savuros al patronului de la FCSB: „E mare fotbalist!

Ce poreclă i-a găsit Gigi Becali lui Daniel Bîrligea

Daniel Bîrligea şi Gigi Becali / Antena Sport

Gigi Becali l-a comparat cu un fost mare jucător pe Daniel Bîrligea, noul jucător de la FCSB. La prezentarea oficială a acestuia, patronul roş-albaştrilor nu s-a putut abţine şi a transmis un mesaj savuros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a poreclit, de-a lungul timpului, mai mulţi jucători de la FCSB. Pe Florinel Coman, patronul roş-albaştrilor l-a numit „Mbappe de România”, în timp ce pe Andrei Vlad l-a numit „Messi al portarilor”.

Cu ce fost jucător l-a comparat Gigi Becali pe Daniel Bîrligea

A venit rândul şi lui Daniel Bîrligea să primească o „poreclă” din partea lui Gigi Becali. La conferinţa de prezentare la FCSB, patronul campioanei l-a asemănat pe vârful transferat de la CFR Cluj cu Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al României.

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că s-a consultat îndelung cu Mihai Stoica, înainte să ia decizia de a-l transfera pe Daniel Bîrligea la FCSB.

„M-am consultat cu Meme. Dacă Meme îți zice direct că e bun, trebuie să îl iei. Mi-a zis că e 3 clase peste Munteanu. Când zice Meme că e bun, înseamnă că e Ronaldo, că e mare fotbalist. Nu știu cu cine să îl compar, că este altceva. Are stilul ăla al lui Cămătaru. Intră din lateral în viteză, face slalom și imediat îl vezi lângă portar.

Reclamă
Reclamă

Thereau era alt gen, era un fel de decar mai mult. El e atacant. Și nu pierde mingea. Când vine la el, o protejează. Dan Petrescu trebuie să înțeleagă că au luat două milioane, bani pe care nu îi mai luau. Nu cred că ne mai pune cineva probleme la campionat. Eu acum am călăi, nu mai poți să le stai în față. Eu am călăi acum, cu Miculescu, cu Popa, cu Tănase, cu Popescu”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Daniel Bîrligea la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Daniel Bîrligea la FCSB. Atacantul de 24 de ani a semnat cu FCSB şi a fost prezentat de patronul campioanei României chiar la palat.

Prima este o clauză de confidenţialitate legată de sumele de transfer. Din acest motiv, Gigi Becali s-a ferit să spună exact toate detaliile legate de transferul jucătorului cotat la 1,6 milioane de euro pe transfermarkt.com.

Reclamă

„Hai să spun un lucru. A pus o clauză de confidențialitate, eu de asta vorbesc la modul general. Dacă spunem din contract, e 30.000 de euro penalitatea. Nu vreau să dau 30.000. Dacă vrea el (n.r. Neluţu Varga) să vă zică, eu nu-l penalizez.

Și acolo m-a încurcat. Noi semnaserăm contractul, dar nu era finalizat, nu avea ștampilă. Și a pus ce vrea el. Am zis Vali, semnează bă ce vrea el, nu mă mai interesează. Cu Bilașco… vă dați seama, m-a făcut praf”, a declarat Gigi Becali.

De asemenea, Daniel Bîrligea nu va avea voie să joace în meciurile directe cu CFR Cluj, dar clauza nu îl deranjează pe Gigi Becali:

„N-are voie să joace cu CFR 5 ani de zile. Dar peste un an și jumătate va face pasul la o mare echipă. La o echipă mare, mare! O să vedeți”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:42

VideoFotbaliştii naţionalei se bucură că au şansa să lucreze cu Mircea Lucescu! Ianis Hagi: „Mi-am îndeplinit un vis!”

20:37

Un portar care a participat la 5 Campionate Mondiale a semnat în Liga Portugal! Lovitura de senzație, anunțată oficial

19:50

Florin Manea ştie cum poate da lovitura Dan Şucu, după transferul ratat al lui Daniel Bîrligea: „Aşa omori tot campionatul!”

19:30

Mihai Popescu a fost prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta noul fundaș din lotul campioanei

19:25

Nana Antwi, prezentat oficial la Hermannstadt! Clip spectaculos pentru fundaşul împrumutat de FCSB

19:09

Când poate debuta Jadon Sancho la Chelsea! Fabrizio Romano a făcut anunțul: „Deja e în formă!”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și