Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „M-a făcut praf. 5 ani nu are voie”

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2024, 15:13

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „M-a făcut praf. 5 ani nu are voie

Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Daniel Bîrligea la FCSB: "M-a făcut praf. 5 ani nu are voie"

Daniel Bîrligea şi Gigi Becali / Antena Sport

Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Daniel Bîrligea la FCSB. Atacantul de 24 de ani a semnat cu FCSB şi a fost prezentat de patronul campioanei României chiar la palat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe fir intrase şi Dan Şucu, patronul Rapidului, dar Gigi Becali a avut câştig de cauză în cele din urmă. Cu toate acestea, patronul de la FCSB a fost nevoit să plătească mai mult după intervenţia lui Şucu.

Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „M-a făcut praf. 5 ani nu are voie”

Daniel Bîrligea a semnat un contract valabil pe următorii 5 ani cu FCSB şi va încasa 25.000 de euro lunar. În contractul cu CFR Cluj, pentru transferul lui Bîrligea, au fost incluse şi două clauze speciale.

Prima este o clauză de confidenţialitate legată de sumele de transfer. Din acest motiv, Gigi Becali s-a ferit să spună exact toate detaliile legate de transferul jucătorului cotat la 1,6 milioane de euro pe transfermarkt.com.

„Hai să spun un lucru. A pus o clauză de confidențialitate, eu de asta vorbesc la modul general. Dacă spunem din contract, e 30.000 de euro penalitatea. Nu vreau să dau 30.000. Dacă vrea el (n.r. Neluţu Varga) să vă zică, eu nu-l penalizez.

Reclamă
Reclamă

Și acolo m-a încurcat. Noi semnaserăm contractul, dar nu era finalizat, nu avea ștampilă. Și a pus ce vrea el. Am zis Vali, semnează bă ce vrea el, nu mă mai interesează. Cu Bilașco… vă dați seama, m-a făcut praf”, a declarat Gigi Becali.

De asemenea, Daniel Bîrligea nu va avea voie să joace în meciurile directe cu CFR Cluj, dar clauza nu îl deranjează pe Gigi Becali:

„N-are voie să joace cu CFR 5 ani de zile. Dar peste un an și jumătate va face pasul la o mare echipă. La o echipă mare, mare! O să vedeți”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

„E mai nesimţit” Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB: „Poţi să faci treabă cu Gigi”

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este sigur că Daniel Bîrligea se va impune repede la FCSB, chiar dacă va fi criticat de Gigi Becali în meciurile în care nu va da randament.

Marele plus al lui Bîrligea, crede Dragomir, este că are o „nesimţire” pozitivă unui fotbalist, spre deosebire de jucători precum Marius Ştefănescu:

„Să mă ierte, dar ăsta rezistă că e mai nesimțit decât Ștefănescu. La Gigi dacă ești puțin mai nesimțit poți să faci treabă cu el. El te înjură, tu să îl scuipi, cu ghilimelele de rigoare.

Până la urmă așa trebuie să îi faci. Unul care te ține numai în șuturi… și un cal, dacă îl ții și tot dai cu biciul în el, la un moment dat se satură. Și animalul simte când e nedrept stăpânul cu el.

Ca fotbalist este bine să fii mai nesimțit așa…”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:13

VIDEOCum arăta Daniel Bîrligea, în urmă cu 10 ani! Imagini de senzație cu atacantul transferat de Gigi Becali la FCSB

17:00

VIDEOVictor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Cum a fost primit de fani, pe aeroport

16:41

Daniel Bîrligea, direct în TOP 10 transferuri realizate de Gigi Becali la FCSB! Celelalte nume pentru care patronul a spart banca

16:25

Cu ce fost jucător l-a comparat Gigi Becali pe Daniel Bîrligea! Mesaj savuros al patronului de la FCSB: „E mare fotbalist!”

16:18

Benfica se întăreşte după primele etape din Liga Portugal! Un nou transfer realizat de clubul de pe „da Luz”

16:08

Video„Tricolorii” au redescoperit gustul calificărilor, iar acum vor şi la Mondial! Ianis Hagi: „Foamea e de două ori mai mare”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și