Închide meniul
Foto

Gică Hagi, prima apariţie publică alături de viitorul ginere! Cum arată logodnicul Kirei Hagi

Publicat: 4 septembrie 2024, 16:55

Reclamă
Gică Hagi, prima apariţie publică alături de viitorul ginere! Cum arată logodnicul Kirei Hagi

Gică Hagi, prima apariţie alături de viitorul ginere

Kira Hagi şi Gică Hagi/ Colaj Instagram, Hepta

Gică Hagi a avut prima apariţie publică alături de viitorul său ginere, Thomas Ferfelis. Logondicul Kirei Hagi a fost prezent la inaugurarea investiţiei de opt milioane de euro, de la baza sportivă a „Regelui”, de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kira Hagi s-a logodit cu Thomas Ferfelis, la mai puţin de o lună după cununia religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena. Familia „Regelui” se pregăteşte astfel de un nou mare eveniment, după nunta anului de la Domeniul Ştirbey, care a avut loc în vară.

Gică Hagi, prima apariţie alături de viitorul ginere

Gică Hagi a inaugurat astăzi la Ovidiu o construcţie de nu mai puţin de opt milioane de euro. „Regele” a efectuat schimbări la infrastructura bazei sale şi a construit un corp de patru etaje care cuprinde, printre altele, un muzeu, sală de mese pentru loturile echipei, săli de lectură şi studiu.

La acest eveniment, Gică Hagi a fost însoţit de familie, marele absent fiind Ianis Hagi, care se află în cantonamentul naţionalei. Printre invitaţi s-a numărat şi Simona Halep, apropiată a familiei Hagi.

Kira Hagi a atras toate privirile la braţul logodnicului ei, Thomas Ferfelis. Cei doi s-au fotografiat alături de „Rege” şi alături de Marilena Hagi, mama Kirei şi a lui Ianis (vezi galeria foto de la finalul articolului). De asemenea, alături de ei a fost surprinsă şi Elena Hagi, soţia lui Ianis.

Reclamă
Reclamă

Kira Hagi și Thomas Ferfelis s-au cunoscut în perioada în care studiau amândoi la International School of Bucharest. Ulterior, Thomas Ferfelis a absolvit Universitatea Southampton din Marea Britanie.

Logodnicul Kirei Hagi, Thomas Ferfelis (28 de ani), este managerul unui restaurnat de pe malul lacului Cernica. Thomas Ferfelis provine dintr-o familie din Grecia, părinţii săi fiind antreprenori greci, având afaceri prospere în România.

Kira Hagi, adevărul din spatele deciziei care i-a schimbat total viața

Kira Hagi a venit cu dezvăluiri despre carierea ei şi a spus care a fost adevărul din spatele deciziei care i-a schimbat total viața. În vârstă de 28 de ani, fiica lui Gică Hagi a fost la un pas să se stabilească definitiv în Statele Unite. S-a răzgândit într-un mod neaşteptat şi s-a întors în România.

Reclamă

E adevărat că am plecat în State cu gândul de a rămâne definitiv, dar acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că am primit un rol în România și am ținut să onorez contractul.

Nu pot să spun că am renunțat la nimic. Pot spune că trăiesc visul meu. Da, visul Kirei Hagi, ca fiecare dintre noi. Fiecare are un țel, un drum.

(Ești mulțumită, fericită pe deplin de ce faci acum, în cariera ta?) Da, sunt împlinită, pentru că sunt un actor care muncește în fiecare zi„, a declarat Kira Hagi într-un interviu pentru viva.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:40

VideoChef Voica îi răsfaţă cu bunătăţi pe jucătorii naţionalei: „Ne face toate poftele!”

20:38

Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău! Oficialii nou promovatei au făcut anunțul: „Mulțumim!”

20:06

Gigi Becali, probleme cu Mihai Pintilii la FCSB! Totul a ajuns la urechile patronului: „Mi-a spus MM!”

19:56

Adrian Şut pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Ofertă de două milioane!”

19:46

Încă un jucător scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Nu face faţă!”

18:59

„O chestiune comercială!” Gică Popescu, reacţie fermă despre situaţia lui Ianis Hagi! Ce a spus despre antrenorul lui Rangers

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării
Citește și