Închide meniul
Foto

Kira Hagi, adevărul din spatele deciziei care i-a schimbat total viața: „Acum sunt împlinită. Trăiesc visul meu!”

Publicat: 21 august 2024, 17:17

Reclamă
Kira Hagi, adevărul din spatele deciziei care i-a schimbat total viața: „Acum sunt împlinită. Trăiesc visul meu!”

Kira Hagi, adevărul din spatele deciziei care i-a schimbat total viața

Kira Hagi, la nunta lui Ianis Hagi / AS.ro

Kira Hagi a venit cu dezvăluiri despre carierea ei şi a spus care a fost adevărul din spatele deciziei care i-a schimbat total viața. În vârstă de 28 de ani, fiica lui Gică Hagi a fost la un pas să se stabilească definitiv în Statele Unite. S-a răzgândit într-un mod neaşteptat şi s-a întors în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kira Hagi a studiat actoria în Statele Unite, la New York Film Academy şi s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. A ales apoi, surprinzător, să revină în ţară.

Kira Hagi, adevărul din spatele deciziei care i-a schimbat total viața

Fiica „Regelui” Hagi a dezvăluit că plecase din România cu gândul să se stabilească în SUA. A renunţat totuşi la „visul american” şi a ales să îşi dezvolte pasiunea pentru actorie în Bucureşti.

E adevărat că am plecat în State cu gândul de a rămâne definitiv, dar acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că am primit un rol în România și am ținut să onorez contractul.

Nu pot să spun că am renunțat la nimic. Pot spune că trăiesc visul meu. Da, visul Kirei Hagi, ca fiecare dintre noi. Fiecare are un țel, un drum.

Reclamă
Reclamă

(Ești mulțumită, fericită pe deplin de ce faci acum, în cariera ta?) Da, sunt împlinită, pentru că sunt un actor care muncește în fiecare zi„, a declarat Kira Hagi într-un interviu pentru viva.ro.

Kura este pasionată şi de pictură şi a avut expuse mai multe tablouri la un vernisaj din Capitală. Ea a studiat arta la Internațional British School of Bucharest (IBSB) și a absolvit CIE Adanced Level Art & Design.

Mie mi se pare că pictura și actoria se îmbină. Mi se pare că proiectele pe care le-am avut și expozițiile pe care le-am avut s-au născut așa, natural, nu am forțat nimic. Am lăsat lucrurile să se întâmple după cum a fost dat„, a precizat sora lui Ianis Hagi.

Reclamă

Kira Hagi şi iubitul ei s-au logodit

Kira Hagi s-a născut la Barcelona, în anul 1996, atunci când Gică Hagi era legitimat la formația catalană. Ea este într-o relaţie cu Thomas Ferfelis şi tocmai s-au logodit.

Kira a fost cerută în căsătorie de iubitul său cu origini grecești, care este stabilit în România. Fiica „Regelui” a răspuns, instant, „da”.

Astfel, Gică Hagi va deveni, din nou, scoru, iar familia acestuia se pregătește pentru o nouă nuntă după cea a lui Ianis Hagi cu Elena.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

20:38

VIDEOCum a fost primit Marius Şumudică de fanii Rapidului! „Şumi” nu a uitat de rivalitatea cu Steaua. Imagini de la antrenament

20:13

Rivala lui Răzvan Lucescu s-a întărit! O formaţie de top din Superliga Greciei a transferat de la Manchester United

20:07

Damjan Djokovic, prezentat oficial la CFR Cluj! Dan Petrescu continuă să primească întăriri de titlu

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 4 Denis Alibec a recunoscut ce înţelegere are cu Gică Hagi: „Cum am venit, aşa…”. Dezvăluirile făcute după Farul – Hermannstadt 5 Momente incredibile la conferinţa de presă a lui Gică Hagi. „Regele” s-a schimbat la faţă: „Sunteţi supăraţi că am câştigat?” 6 „Vreţi să nu mai vorbesc, să îmi închideţi gura?” Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor: „Doare când spui adevărul!”
Citește și