Închide meniul

CFR Cluj nu renunță la transferuri, după plecarea lui Daniel Bîrligea la FCSB! Anunțul lui Cristi Balaj: „Sper să mai aducem!”

Alex Ioniță Publicat: 4 septembrie 2024, 16:38

Reclamă
CFR Cluj nu renunță la transferuri, după plecarea lui Daniel Bîrligea la FCSB! Anunțul lui Cristi Balaj: „Sper să mai aducem!

CFR Cluj nu renunță la transferuri, după plecarea lui Daniel Bîrligea la FCSB!

Cristi Balaj / Profimedia Images

CFR Cluj nu renunță la transferuri, după plecarea lui Daniel Bîrligea la FCSB! Aceasta a fost dezvăluirea făcută de Cristi Balaj, președintele formației din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluțu Varga a luat o serie de decizii radicale după eliminarea CFR-ului din Conference League. Patronul ardelenilor l-a cedat pe Daniel Bîrligea la FCSB, dar a anunțat și alte plecări din Gruia.

CFR Cluj nu renunță la transferuri, după plecarea lui Daniel Bîrligea la FCSB!

Totuși, Cristi Balaj a anunțat că CFR Cluj caută, în continuare, jucători pentru lotul lui Dan Petrescu.

Președintele echipei patronate de Neluțu Varga a dezvăluit că oficialii echipei îi vor căuta un înlocuitor lui Daniel Bîrligea, care a ajuns la FCSB în schimbul sumei de 2,2 milioane de euro.

„Există Louis Munteanu, există Virgilu Postolachi, doi jucători de echipă națională.

Reclamă
Reclamă

Mai este Peter Michael, dar mai sunt și Valentin Serebe și Mustapha Jah, care nu sunt momentan pe listă. Sper să mai aducem unul (n.r. un atacant)”, a spus Cristi Balaj, potrivit sportpesurse.ro.

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Daniel Bîrligea să semneze cu FCSB: „Jucătorul ăsta rar îl întâlneşti”

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Daniel Bîrligea să semneze cu FCSB. Atacantul de 24 de ani a ajuns în cele din urmă la campioana României, după ce Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, a încercat să deturneze transferul la FCSB.

Anunţul transferului a fost făcut de Gigi Becali, cel care a dezvăluit că a avut o noapte lungă, în încercarea de a-l convinge pe Bîrligea să semneze cu FCSB.

Reclamă

Chiar dacă a fost nevoit să plătească mai mult de 2 milioane de euro, suma pentru care bătuse palma cu Neluţu Varga în primă fază, Gigi Becali a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis lui Bîrligea şi cu care l-a convins să semneze.

De asemenea, patronul celor de la FCSB a insistat pentru acest transfer deoarece un jucător precum Bîrligea se întâlneşte rar:

„Nu că îmi fac ambiție. Jucătorul ăsta mi-a plăcut atât de tare, că i-am și scris. «Băi, fraiere, la anul pe vremea asta vei avea 3 milioane salariu». Sunt convins că va fi așa. E mare jucător. Mi-a plăcut că mi-a spus «nu hotărăște nimeni, eu hotărăsc».

Cică l-a sunat și Șucu, 20 de persoane l-au sunat. Eu nu sunt arab să am sondă în curte. Să iau un jucător și după un an să îi dau banii și să plece. Eu îi pun clauză. Cum să îi pun clauză 5 milioane? I-am pus 15. Și clauza am negociat-o, eu voiam 20.

Pe 5 ani a semnat, nu se putea altfel. Salariul a rămas 25.000. Nu am făcut-o din mândrie că sunt eu Becali și vă arăt eu vouă. Am făcut-o pentru că jucătorul ăsta rar îl întâlnești. Să nu îl condamnați pe Varga, el putea semna liber în iarnă. A luat două milioane pe un jucător pe care îl pierdea”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:40

VideoChef Voica îi răsfaţă cu bunătăţi pe jucătorii naţionalei: „Ne face toate poftele!”

20:38

Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău! Oficialii nou promovatei au făcut anunțul: „Mulțumim!”

20:06

Gigi Becali, probleme cu Mihai Pintilii la FCSB! Totul a ajuns la urechile patronului: „Mi-a spus MM!”

19:56

Adrian Şut pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Ofertă de două milioane!”

19:46

Încă un jucător scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Nu face faţă!”

18:59

„O chestiune comercială!” Gică Popescu, reacţie fermă despre situaţia lui Ianis Hagi! Ce a spus despre antrenorul lui Rangers

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării
Citește și