Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Daniel Bîrligea să semneze cu FCSB: „Jucătorul ăsta rar îl întâlneşti”

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2024, 11:49

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Daniel Bîrligea să semneze cu FCSB: „Jucătorul ăsta rar îl întâlneşti

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Daniel Bîrligea să semneze cu FCSB: "Jucătorul ăsta rar îl ântâlneşti"

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Profimedia

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Daniel Bîrligea să semneze cu FCSB. Atacantul de 24 de ani a ajuns în cele din urmă la campioana României, după ce Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, a încercat să deturneze transferul la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul transferului a fost făcut de Gigi Becali, cel care a dezvăluit că a avut o noapte lungă, în încercarea de a-l convinge pe Bîrligea să semneze cu FCSB.

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Daniel Bîrligea să semneze cu FCSB: „Jucătorul ăsta rar îl ântâlneşti”

Chiar dacă a fost nevoit să plătească mai mult de 2 milioane de euro, suma pentru care bătuse palma cu Neluţu Varga în primă fază, Gigi Becali a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis lui Bîrligea şi cu care l-a convins să semneze.

De asemenea, patronul celor de la FCSB a insistat pentru acest transfer deoarece un jucător precum Bîrligea se întâlneşte rar:

„Nu că îmi fac ambiție. Jucătorul ăsta mi-a plăcut atât de tare, că i-am și scris. «Băi, fraiere, la anul pe vremea asta vei avea 3 milioane salariu». Sunt convins că va fi așa. E mare jucător. Mi-a plăcut că mi-a spus «nu hotărăște nimeni, eu hotărăsc».

Reclamă
Reclamă

Cică l-a sunat și Șucu, 20 de persoane l-au sunat. Eu nu sunt arab să am sondă în curte. Să iau un jucător și după un an să îi dau banii și să plece. Eu îi pun clauză. Cum să îi pun clauză 5 milioane? I-am pus 15. Și clauza am negociat-o, eu voiam 20.

Pe 5 ani a semnat, nu se putea altfel. Salariul a rămas 25.000. Nu am făcut-o din mândrie că sunt eu Becali și vă arăt eu vouă. Am făcut-o pentru că jucătorul ăsta rar îl întâlnești. Să nu îl condamnați pe Varga, el putea semna liber în iarnă. A luat două milioane pe un jucător pe care îl pierdea”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB

Telenovela legată de transferul atacantului de 24 de ani s-a încheiat. După ce Rapid a încercat să deturneze mutarea la campioana României, Gigi Becali a avut câştig de cauză.

Reclamă

Cu toate acestea, din cauza interesului manifestat şi de Dan Şucu, Gigi Becali a anunţat că a fost nevoit să mai scoată bani din buzunar pentru transferul lui Daniel Bîrligea. FCSB a plătit astfel mai mult de 2 milioane de euro.

„A semnat deja. M-a costat mai mulți bani, dar asta este. M-a costat mult. Nu pot să spun mai multe. Din cauza lui Șucu m-a costat mult. Era și o chestiune de onoare, am declarat și eu și Varga că deja era jucătorul nostru, trebuia să fac orice, s-a lucrat până la 3 noaptea. Pe la 2 m-am culcat și după l-am lăsat pe Meme să colaboreze cu italienii.

Eu am fost dimineață la biserică și când am ieșit, mi-a dat Meme mesaj cu Hai să îți spun ceva. Am o stare foaarte bună. Mi-a zis inversul lui Șucu, care mi-a spus că are o stare o proastă dacă îl iau pe Bîrligea. Păi ce să facem, nu mai semnăm cu jucătorii? Deja a semnat. Păi dacă a semnat, atunci îl primesc la mine la palat”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:25

„Am călăi acum!” Gigi Becali, în culmea fericirii după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „Are stilul lui Cămătaru”

14:22

Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu după ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea: „Bă, a semnat omul, e o chestiune de obraz”

13:51

Jucătorul transferat la FCSB a ajuns la palat chiar în timp ce vorbea Gigi Becali: „Da, l-am luat azi”

13:31

Neluţu Varga schimbă foaia la CFR Cluj după plecarea lui Daniel Bîrligea la FCSB! Noua strategie din Gruia: „Nu mai discutăm”

13:10

Andrei Raţiu, pregătit pentru debutul României în Liga Naţiunilor: „Trebuie să fim uniţi”. Ce mesaj a avut pentru fani

12:52

„E mai nesimţit” Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB: „Poţi să faci treabă cu Gigi”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și