Închide meniul

Transfer de senzaţie realizat de Dinamo! Un jucător trecut pe la Inter, noul „elev” al lui Zeljko Kopic

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2024, 17:25

Reclamă
Transfer de senzaţie realizat de Dinamo! Un jucător trecut pe la Inter, noul „elev al lui Zeljko Kopic

Transfer de senzaţie realizat de Dinamo

Patrick Olsen, noul jucător al lui Dinamo/ Profimedia

Dinamo a realizat un transfer de senzaţie, în această pauză datorată meciurilor echipelor naţionale. Patrick Olsen, jucător şcolit la Inter, a semnat cu formaţia antrenată de Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a avut parte de un start bun de sezon. „Câinii” continuă să se întărească şi şi-au asigurat serviciile unui mijlocaş danez, în vârstă de 30 de ani.

Transfer de senzaţie realizat de Dinamo

Patrick Olsen s-a despărţit Slask Wroclaw, în această vară. La formaţia din prima ligă din Polonia, mijlocaşul danez a evoluat două sezoane şi jumătate, perioadă în care a bifat peste 70 de meciuri.

În acest sezon, Patrick Olsen a prins lotul formaţiei poloneze pentru un singur meci, cel cu Riga, din preliminariile Conference League. Mijlocaşul însă a fost rezervă neutilizată.

Dinamo a anunţat transferul lui Patrick Olsen prin intermediul aplicaţiei oficiale a clubului. Mijlocaşul a efectuat deja vizita medicală şi urmează să se alăture lotului condus de Zeljko Kopic. Olsen, noul jucător al lui Dinamo, nu a mai bifat un meci oficial de pe 25 mai şi a semnat un contract valabil pe două sezoane cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Reclamă
Reclamă

Patrick Olsen a evoluat la formaţia U19 a lui Inter, iar la echipa mare a italienilor a petrecut doar o jumătate de sezon, din iunie 2013 şi până în februarie 2014. Mijlocaşul danez a bifat un singur meci la Inter, în Cupa Italiei.

„Velkommen, Patrick OLSEN!

Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen.
Ultima dată în prima ligă poloneză, la Slask Wrocław, danezul de 1.78 m a efectuat astăzi vizita medicală și se va alătura lotului condus de Zeljko Kopic.
Noul nostru jucător a început fotbalul la Brøndby, a terminat junioratul la Inter Milano și a mai evoluat în Norvegia (Haugesund), Franța (Lens), Elveția (Grasshopper Zürich), după care a revenit în țara natală, unde a îmbrăcat tricoul celor de la FC Helsingør, Aalborg și Aarhus.

Reclamă

În sezonul trecut, Patrick a evoluat în 29 de partide în Ekstraklasa și a marcat două goluri pentru polonezii de la Śląsk Wrocław. Patrick Olsen va îmbrăca tricoul alb-roșu până în 2026″, a anunţat Dinamo.

Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

În ciuda rezultatului negatic, Kopic a fost mulţumit de jocul echipei sale. Chiar dacă punctele primează, dar şi fericirea suporterilor, croatul este hotărât să construiască o echipă cât mai bine la Dinamo:

Am avut multă energie. Am avut ocazia lui Cîrjan, am lovit bara. Aveam nevoie de mai mult curaj în prima repriză. U Cluj a schimbat sistemul în repriza a doua. Nu sunt mulţumit de rezultat, dar sunt multe lucruri pozitive în joc.

U Cluj este o echipă cu multă experienţă. Am avut şi în repriza secundă nişte situaţii, ne-a lipsit ultima pasă. Ne lipsesc jucători, suntem mai periculoşi cu Hakim Abdallah, şi cu Caragea. Pentru mine e important că am jucat în stilul nostru. Îmi pare rău că nu am luat un punct.

Liga 1 este foarte bună. Nu poţi să mergi pe vreun teren să zici că poţi câştiga. Dacă nu eşti la cel mai bun nivel în fiecare meci, nu poţi câştiga. Trebuie să fim şi mai motivaţi, să continuăm să ne îmbunătăţim jocul.

Obiectivul nostru este reprezentat de rezultate, să ne facem suporterii fericiţi, dar trebuie să ne gândim şi la viitorul clubului”, a declarat Zeljko Kopic, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:31

Gigi Becali a realizat un nou transfer la FCSB! S-a înțeles cu Adrian Mititelu! Toate detaliile mutării

21:10

Eduard Novak, semnal de alarmă după proba de contratimp, de la Jocurile Paralimpice: „Nicio șansă în fața celor cu 2 picioare!”

20:40

VideoChef Voica îi răsfaţă cu bunătăţi pe jucătorii naţionalei: „Ne face toate poftele!”

20:38

Andrei Prepeliță a fost dat afară de Gloria Buzău! Oficialii nou promovatei au făcut anunțul: „Mulțumim!”

20:06

Gigi Becali, probleme cu Mihai Pintilii la FCSB! Totul a ajuns la urechile patronului: „Mi-a spus MM!”

19:56

Adrian Şut pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Ofertă de două milioane!”

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării 6 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract
Citește și