Închide meniul

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 23:54

Reclamă
„Aveam nevoie de mai mult curaj Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Iată ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj. „Câinii” au pierdut duelul de pe Cluj Arena, scor 0-1, într-un meci în care au avut mai multe ocazii în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lipsa de experienţă a jucătorilor lui Zeljko Kopic şi-a spus cuvântul în anumite momente, iar Dinamo pleacă fără puncte de la Cluj.

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

În ciuda rezultatului negatic, Kopic a fost mulţumit de jocul echipei sale. Chiar dacă punctele primează, dar şi fericirea suporterilor, croatul este hotărât să construiască o echipă cât mai bine la Dinamo:

„Am avut multă energie. Am avut ocazia lui Cîrjan, am lovit bara. Aveam nevoie de mai mult curaj în prima repriză. U Cluj a schimbat sistemul în repriza a doua. Nu sunt mulţumit de rezultat, dar sunt multe lucruri pozitive în joc.

U Cluj este o echipă cu multă experienţă. Am avut şi în repriza secundă nişte situaţii, ne-a lipsit ultima pasă. Ne lipsesc jucători, suntem mai periculoşi cu Hakim Abdallah, şi cu Caragea. Pentru mine e important că am jucat în stilul nostru. Îmi pare rău că nu am luat un punct.

Reclamă
Reclamă

Liga 1 este foarte bună. Nu poţi să mergi pe vreun teren să zici că poţi câştiga. Dacă nu eşti la cel mai bun nivel în fiecare meci, nu poţi câştiga. Trebuie să fim şi mai motivaţi, să continuăm să ne îmbunătăţim jocul.

Obiectivul nostru este reprezentat de rezultate, să ne facem suporterii fericiţi, dar trebuie să ne gândim şi la viitorul clubului”, a declarat Zeljko Kopic, la digisport.ro.

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

Cătălin Cîrjan a avut o reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo. Mijlocaşul „câinilor” a transmis că jucătorii lui Dinamo nu sunt deloc afectaţi de înfrângere.

Reclamă

Cîrjan a punctat că Dinamo joacă un fotbal frumos, iar obiectivul este accederea în play-off.

„(n.r: Ce crezi că a făcut diferenţa pentru U Cluj? A fost echilibrat meciul) Nu ştiu cât de echilibrat a fost meciul. În prima repriză i-am dominat, ne-am creat foarte multe ocazii. Din păcate, nu am reuşit să înscriem.

În a doua repriză s-a văzut experienţa, au făcut faulturi tactice. Au înscris cu o minge deviată, asta a fost soarta meciului.

Nu şi-au creat foarte multe ocazii, poate un şut al lui Blănuţă de la 20 de metri, în rest nu îmi amintesc nimic. Asta a fost, mergem acum la echipele naţionale, ceilalţi în vacanţă şi vom reveni mai puternici.

Nu ne afectează absolut deloc. În prima repriză ne-am creat ocazii, am ţinut de minge. O să fie din ce în ce mai bine.

Asta ne dorim, să intrăm în play-off. Suntem o echipă care joacă un fotbal foarte frumos, nu sunt multe echipe care joacă aşa cum jucăm noi”, a spus Cătălin Cîrjan pentru digisport.ro, după U Cluj – Dinamo 1-0.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:19 3 sept.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:33

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:23

FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

23:11

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă se aştepta ca tatăl lui să revină la naţională: „Un singur lucru i-am spus”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 4 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și