Închide meniul
Foto

Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat

Publicat: 6 septembrie 2024, 9:04

Reclamă
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat

Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC!

Pescobar / Instagram

Pescobar face un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Paul Nicolau a anunţat că îi va finanţa cu 10.000 de euro pe cei care vor să devină antreprenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţiile au curs imediat, chiar dacă Pescobar a făcut anunţul pe contul său de Instagram la miezul nopţii.

Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat

Finanţări de 10.000 de euro pentru afaceri”, a anunţat Pescobar pe contul său de Instagram.

Eu vreau banii ca să-mi pot deschide un studio de muzică”, a reacţionat cineva. „Pescobar preşedinte”, a scris o altă persoană.

Au existat şi persoane care au atras atenţia că investiţia nu este suficientă pentru a-ţi deschide o afacere. „Ce afaceri finanţezi tu cu 10.000 de euro” şi „Bravo, dar nu ajung”, au comentat alţi internauţi.

Reclamă
Reclamă

Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: „Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut”

Cunoscutul proprietar de restaurante a făcut o nouă „aroganţă”. Iată cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar.

65.000 de euro a scos din conturi, într-o singură zi, Pescobar, pentru distracţia de la plajă.

Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, dar pentru voi fac toate astea! În viaţa mea n-am plătit cât trebuie să plătesc acum. 65.000 de euro! Aia e, atât s-a putut”, a transmis Pescobar pe Tik-Tok.

Reclamă

Pescobar le-a promis celor care au luat 10 la BAC anul acesta că îi va recompensa, simbolic, cu câte 100 de euro. El s-a ţinut de cuvânt, dar a mărturisit că a fost foarte greu să ia legătura cu toţi absolvenţii de liceu care au luat 10 la BAC în sesiunea de vară.

Facem așa: cine ia 10 la Bac are 100 de euro de la mine. Toți care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide, cu învățătură că asta e cheia succesului… una din ele. Cartea e sfântă. Spor la învățat, copii!”, anunţa Pescobar.

Imagini fabuloase cu apartamentul de 1.8 milioane de euro al lui Pescobar

Au apărut imagini fabuloase cu apartamentul de 1.8 milioane de euro al lui Pescobar (Paul Nicolau). Cunoscutul milionar trăieşte în lux şi opulenţă şi le-a arătat fanilor ce imobil şi-a cumpărat de la cel care primeşte trei pensii de la statul român.

Pescobar a făcut o investiţie spectaculoasă şi a cumpărat „cel mai scump apartament” de la prietenul lui Dumitru Dragomir. Acesta are 1.500 de metri pătraţi şi dispune de condiţii de cinci stele.

Apartamentul cupărat de Pescobar de la fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal are sală de cinema, piscină pe terasă, dar şi sală de fitness. Pe unul dintre pereţi este un tablou uriaş cu actorii din serialul „Peaky Blinders”.

Mi-am cumpărat un apartament, de acolo de la colțul blocului până la colțul blocului, penthouse, și are cea mai mare piscină de pe un bloc din România. Chiar mă gândesc că poate o să fac un concurs, cu un studio apartament, să-l iau să-l dau cu am făcut acum că ăia 10.000 de euro.(…)

Ce să vezi, e de acolo și până acolo (n.r.- suprafața apartamentului).(…) A costat 1,8 milioane, mai bag 1 milion. Aici o să fie un cinema, care pleacă în trepte, un amfiteatru, aici barul care servește doar pentru cinema.

Aici va fi sala de sport, dar practic ea vine mișto cu recepție, adică de acolo îți iei un baton, o chestie. Aici e bucătăria, aici va fi o cameră de vinuri. Aici va fi o scară, o scară circulară care duce sus și e piscina. Aici e zona mai personală, vor fi dormitoarele. Are 720 de metri și sus la fel”, a spus Paul Nicolau, într-un videoclip postat pe TikTok, potrivit prosport.ro.

Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, dezvăluia că Pescobar are restaurantele în locaţiile sale. Pescobar îi plăteşte chirie lui Dragomir pentru închirierea spaţiilor.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

Tricolorii lăsaţi de Mircea Lucescu în afara lotului pentru meciul Kosovo – România!

11:37

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, gata de spectacol la WTT Champions Macao 2024! Competiţia e în AntenaPLAY

11:26

Mirel Rădoi, la un pas de revenirea în Liga 1! Fostul selecționer, negocieri avansate pentru preluarea unei echipe

11:19

Mihai Rotaru şi-a găsit atacant! Jucătorul de naţională care semnează cu Universitatea Craiova

11:04

Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid

11:00

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 3 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică 6 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa”
Citește și