Închide meniul

Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 11:04

Reclamă
Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid

Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, la finalul unui meci / Profimedia

Scoțienii au făcut un anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi. Aceștia au dezvăluit care a fost, de fapt, motivul pentru care nu s-a produs plecarea internaționalului român de la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a ajuns la echipa a doua a lui Rangers și nu a fost inclus în lotul formației mari, pentru meciurile din acest start de sezon. Internaționalul român a fost dorit cu insistență de Rapid, însă mutarea a picat.

Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi

Scoțienii au notat faptul că Rangers „nu a fost capabilă” să-l vândă pe Ianis Hagi, din cauza salariului său uriaș. Fiul „Regelui” încasează săptămânal suma de 25.000 de lire sterline, de la formația scoțiană, formație la care va evolua cel puțin până în iarnă.

Un jurnalist scoțian a analizat în detaliu situația internaționalului român, dezvăluind să echipele interesate de Ianis Hagi, în această vară, nu au fost dispuse și să-i achite salariul său.

Rangers nu a fost capabilă să scape de Ianis Hagi pentru că îi oferă un salariu prea mare.

Reclamă
Reclamă

Motivul pentru care Rangers nu reușește să scape de Ianis Hagi este salariul prea mare, este simplu! Nu e vreun mare mister sau vreo enigmă în acest caz. Are o sumă pe săptămână, iar echipele interesate de el sunt dispuse să plătească, jumătate, o treime sau un sfert din salariul lui săptămânal.

Informațiile sunt că el câștigă cel puțin 25.000 de lire sterline pe săptămână la Rangers, iar Rapid, care a dorit să-l transfere, nu a acceptat să-i suporte salariul. Și acesta nu este un caz singular”, a transmis jurnalistul scoțian Hugh MacDonald, conform ibroxnews.com.

O nouă lovitură pentru Ianis Hagi! Rangers nu l-a inclus pe lista pentru Europa League

Ianis Hagi a primit o nouă lovitură, după ce Rangers nu l-a inclus pe lista pentru Europa League. Philippe Clement, antrenorul scoţienilor, nu-l ia în calcul pe internaţionalul român pentru duelurile din competiţia europeană.

Reclamă

După ce a ratat meciurile din campionat, Ianis Hagi a mai primit o veste proastă. Acesta nu a fost inclus pe lista de 21 de jucători a lui Rangers, pentru Europa League.

Formaţia scoţiană se va duela şi cu FCSB, în grupa de Europa League. Ianis Hagi va rata astfel duelul cu campioana României, duel care este programat să se dispute pe 24 octombrie, în Scoţia, de la ora 22:00.

Pe lângă FCSB, Rangers va avea dueluri „de foc” cu Tottenham, Manchester United, Lyon, Olympiacos, Nice, Malcom şi Royale Union SG, în Europa League.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

13:55

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

13:54

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Românul s-a calificat în finală la categoria -73 kg J1!

13:41

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Schimbare de ultim moment în Formula 1

13:39

FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu!

12:32

Două transferuri dintr-un „foc” realizate de Dinamo! Anunțul oficial al „câinilor!

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și