Închide meniul

FCSB, victorie categorică cu FC Voluntari! Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu au debutat la campioana României

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2024, 14:00

Reclamă
FCSB, victorie categorică cu FC Voluntari! Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu au debutat la campioana României

FCSB, victorie categorică cu FC Voluntari! Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu au debutat la campioana României

Jucătorii de la FCSB, la finalul unui meci / Profimedia

FCSB a obţinut o victorie categorică cu FC Voluntari, într-un meci amical disputat sâmbătă, cu prilejul pauzei internaţionale. Campioana României s-a impus cu 3-0 în faţa formaţiei din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În echipa lui Elias Charalambous au jucat şi cele două achiziţii, Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu, aduşi la FCSB în cursul acestei săptămâni.

FCSB, victorie categorică cu FC Voluntari! Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu au debutat la campioana României

FCSB a câştigat cu 3-0 partida amicală disputată sâmbătă, împotriva celor de la FC Voluntari, la Baza Sportivă FCSB, notează news.ro.

Golurile roş-albaştrilor au fost reuşite de Valentin Creţu (6), Baba Alhassan (36) şi Marius Ştefănescu (75).

Pentru FCSB au debutat, în acest joc, noile achiziţii Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu, primul fiind coautor la golul lui Ştefănescu.

Reclamă
Reclamă

FCSB a evoluat în prima repriză în următoarea formulă de echipă: Udrea – Creţu, Chiricheş, Alecsandroaie, Panţîru – Şut, Alhassan – Baeten, Oct. Popescu, Miculescu – Tănase.

În a doua repriză, echipa trimisă în teren de Elias Charalambous a fost următoarea: Vlad – Pantea, M. Popescu, Dawa, Pădurariu – Alhassan, Baeten – Ştefănescu, L. Phelipe, Popa – Bîrligea.

Pe parcursul celei de-a doua părţi, Damaşcan l-a înlocuit pe Baeten.

Reclamă

Florin Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali!

Florin Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali! Juristul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” nu a mai ținut cont de nimic.

Este deja bine cunoscut conflictul dintre Florin Talpan și Gigi Becali, care a fost presărat, de-a lungul timpului, cu numeroase procese și declarații de ambele părți.

Tocmai o serie de declarații făcute de Gigi Becali au dus la intentarea unui nou proces, de către Florin Talpan. Juristul a decis să meargă în instanță după ce patronul de la FCSB ar fi făcut declarații jignitoare și defăimătoare la adresa sa, anunță fanatik.ro.

Gigi Becali a avut o serie de declarații la adresa juristului, ultima dată în luna februarie a anului trecut.

Florin Talpan l-a acționat în judecată pe Gigi Becali pentru calomnie: „acțiune în răspundere delictuală”, a notat sursa menționată anterior.

Noul proces dintre Florin Talpan și Gigi Becali se va judeca la Tribunalul Ilfov, pe data de 20 octombrie.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:01

Lituanienii au pierdut cu Cipru, dar nu se tem de România. Mesaj de luptă înainte de meci: „Vom merge să câștigăm!”

18:47

Gloria Bistriţa, victorie uriaşă cu CSM Bucureşti în Liga Campionilor! Cristina Neagu, învinsă de debutantele competiţiei

18:28

Ce șanse are România să câștige grupa din Nations League. Cât de mult s-au schimbat calculele, după victoria cu Kosovo

18:28

Farul Constanţa a ratat calificarea în playoff-ul Ligii Campionilor la fotbal feminin

18:10

Doi jucători ai României U19 l-au scos din minţi pe Ion Marin: „I-am trimis acasă!”. Scandal în cantonamentul din Finlanda

17:51

„Vrei ca FCSB să o bată pe Manchester United?” Giani Kiriţă şi-a arătat „colţii” și a răspuns pe loc. Reacţia fostului dinamovist

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și