Închide meniul

Florin Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali! Motivul pentru care juristul a intentat un nou proces

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2024, 19:44

Reclamă
Florin Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali! Motivul pentru care juristul a intentat un nou proces

Florin Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali!

Florin Talpan şi Gigi Becali / Colaj AntenaSport / Profimedia Images

Florin Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali! Juristul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” nu a mai ținut cont de nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este deja bine cunoscut conflictul dintre Florin Talpan și Gigi Becali, care a fost presărat, de-a lungul timpului, cu numeroase procese și declarații de ambele părți.

Florin Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali!

Tocmai o serie de declarații făcute de Gigi Becali au dus la intentarea unui nou proces, de către Florin Talpan. Juristul a decis să meargă în instanță după ce patronul de la FCSB ar fi făcut declarații jignitoare și defăimătoare la adresa sa, anunță fanatik.ro.

Gigi Becali a avut o serie de declarații la adresa juristului, ultima dată în luna februarie a anului trecut.

Florin Talpan l-a acționat în judecată pe Gigi Becali pentru calomnie: „acțiune în răspundere delictuală”, a notat sursa menționată anterior.

Reclamă
Reclamă

Noul proces dintre Florin Talpan și Gigi Becali se va judeca la Tribunalul Ilfov, pe data de 20 octombrie.

Postarea care îl va scoate din sărite pe Florin Talpan! Cum arată lista câştigătoarelor Champions League publicată de UEFA

UEFA a publicat postarea care îl va scoate din sărite pe Florin Talpan, după finala UEFA Champions League. Real Madrid a câştigat pentru a 15-a oară cel mai important trofeu intercluburi al Europei, iar forul continental a actualizat lista câştigătoarelor.

Real Madrid începe lista, cu cinci trofee câştigate în perioada 1956-1960. Tot madrilenii încheie lista, cu trofeul cucerit în 2024.

Reclamă

În 1986, Steaua Bucureşti a cucerit Cupa Campionilor Europeni, după ce a învins Barcelona la loviturile de departajare, în finala de la Sevilla. Cu toate acestea, în postarea publicată de UEFA pe X (fostul Twitter) apare stema celor de la FCSB.

În 1986, Steaua Bucureşti a cucerit Cupa Campionilor Europeni, după ce a învins Barcelona la loviturile de departajare, în finala de la Sevilla. Cu toate acestea, în postarea publicată de UEFA pe X (fostul Twitter) apare stema celor de la FCSB.

CSA Steaua a câştigat în instanţă palmaresul echipei din 1947 până în 1998, ceea ce înseamnă şi Cupa Campionilor Europeni.

Chiar dacă Florin Talpan a anunţat în mai multe rânduri că a trimis notificări forului european, pentru a le aduce la cunoştinţă deciziile instanţelor judecătoreşti din România, UEFA nu a luat nicio măsură în acest sens.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:33

EXCLUSIV„Nu mai au scuze!” Gică Popescu, mesaj direct pentru jucătorii naționalei înainte de Kosovo – România

21:25

România U21 – Muntenegru U21 1-0. Tricolorii lui Daniel Pancu, pas important spre EURO U21 din 2025

20:41

Câți bani poate câștiga România în Nations League! UEFA a pus pe masă o sumă importantă! FRF își poate umple conturile

20:32

EXCLUSIVRăzvan Marin, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România (21:45, LIVE VIDEO pe Antena 1 și în AntenaPLAY): „Trebuie să dăm totul”

20:30

LIVE VIDEOKosovo – România 0-0 e ACUM în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Naţionala lui Mircea Lucescu începe drumul spre World Cup

20:28

VideoMircea Lucescu, la sosirea la stadion înainte de Kosovo – România: „Un singur lucru le-am cerut jucătorilor!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Dan Şucu dă două lovituri pe piaţa transferurilor, după ce Gigi Becali i l-a „suflat” pe Bîrligea. Jucătorii aşteptaţi la Rapid 6 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi
Citește și