Închide meniul
Foto

Românul care are un succes uluitor în afaceri: „Stă pe un milion, două pe lună în buzunar!”. Soţia lui este cu 13 ani mai tânără

Publicat: 7 septembrie 2024, 17:13

Reclamă
Românul care are un succes uluitor în afaceri: „Stă pe un milion, două pe lună în buzunar!”. Soţia lui este cu 13 ani mai tânără

Românul care are un succes uluitor în afaceri: "Stă pe un milion, două pe lună în buzunar!"

Dan Şucu şi Diana Şucu / Profimediaimages

El este românul care are un succes uluitor în afaceri. Milionarul în vârstă de 61 de ani a fost dat de gol de Dumitru Dragomir. Întrebat despre averea pe care o are Dan Şucu, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a făcut un anunţ neaşteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dan Șucu mai bogat decât Gigi Becali?”, a fost întrebarea la care „Mitică” Dragomir nu s-a ferit să răspundă. El este convins că averea patronului de la Rapid este una uriaşă.

Românul care are un succes uluitor în afaceri

Dan Şucu ar obţine un profit lunar cu care puţini oameni de afaceri din Români se poate lăuda.

Sunt destui mai bogați decât Gigi. Nu știu dacă Șucu e mai bogat decât Gigi, dar minte are să știi…

Știi ce are la Constanța? Magazinul lui cred că are 3000 de articole. Dacă la Constanța are așa… Și mai are încă 5-6-7 în toată țara. Înseamnă că stă pe un milion, două pe lună în buzunar! N-am mai văzut așa ceva…

Reclamă
Reclamă

Are pământ, peste 200 de hectare am auzit, nu știu dacă e adevărat… 400 de milioane numai pământul. Pe lichidități Gigi stă cel mai bine”, a dezvăluit Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Averea lui Dan Şucu era estimată, anul trecut, la 120 de milioane de euro. El a dezvăluit care a fost primul moment în care nu s-a mai uitat la bani şi şi-a permis un „lux”.

Primul lux pe care mi l-am permis este acela a aloca timp și pentru altceva decât pentru afacerea pe care o creasem, iar de curând eu și soția mea am terminat prima noastră casă, la Snagov.

Reclamă

E primul nostru lux. Până acum n-am construit niciodată case pentru mine, am mobilat case pentru alții, am creat multe lucruri, fabrici, magazine, depozite, dar case niciodată„, a declarat Dan Șucu, la podcatul ”Fain & Simplu”.

În momentul în care a fost prezentat la Rapid, Marius Şumudică s-a declarat uimit de casa pe care o deţine Dan Şucu şi că i-a cerut voie să se plimbe prin curtea lui.

I-am cerut un singur lucru domnului Șucu. Să mă plimb prin curtea casei dânsului. M-am plimbat puțin prin curtea domnului Șucu și am realizat că e cea mai frumoasă casă. Atât i-am cerut, să mă plimb puțin prin curtea casei lui. Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu”, a spus Marius Şumudică.

Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu

Au apărut detalii despre singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Anunţul a fost făcut chiar de Diana Şucu, cea alături de care patronul Rapidului şi-a refăcut viaţa în 2017.

Diana Şucu este cu 13 ani mai tânără decât milionarul român cu care are doi băieţi. Ea a renunţat la cariera din jurnalism, s-a apucat de antreprenoriat şi are succes în afaceri.

Timpul meu este dedicat în totalitate familiei mele! Mă trezesc la 6.30 și ziua se termină undeva în jurul orei 23, întotdeauna după ce mă asigur că băieții mei sunt în pat. Asta e rutina. Iubesc cafeaua de dimineață, așa că ziua îmi începe întotdeauna cu o cafea amară, cremoasă și extrem de parfumată. Este momentul meu de liniște, de desfătare.

Apoi, suntem pe repede înainte… Mic dejun pentru copii, mă asigur că băieții ies la timp din casă, astfel încât să nu întârzie la școală și, practic, din acel moment intru în vârtejul programului cotidian.

Dacă diminețile sunt ale copiilor, prânzul este al lui Dan, mâncăm împreună acasă, apoi fiecare își continuă programul din ziua respectivă. Dar întotdeauna îmi place să fiu acasă când se reîntorc copiii de la școală. Cam așa decurge o zi din viața mea„, a declarat Diana Şucu pentru viva.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:48

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Lovitura anunțată de Viorel Moldovan: „Am rezolvat!”

15:32

FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori”

15:18

Rapid, comunicat dur după scandalul de la naționala U19! FRF, acuzată direct: „L-au trimis singur cu avionul, fiind minor!”

15:18

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect”!

14:46

Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da”

14:45

Denis Haruț semnează cu Sepsi! Laszlo Dioszegi, contract de senzație pentru jucătorul lăsat să plece liber de Gigi Becali

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 3 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 6 EXCLUSIVGică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”
Citește și