Închide meniul
Foto

Marius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2024, 12:05

Reclamă
Marius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu”

Marius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu

Dan Şucu şi Diana Şucu/ Instagram

Marius Şumudică a fost uluit de locuinţa lui Dan Şucu. Şumudică a fost la Dan Şucu acasă pentru a negocia preluarea echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a rămas uimit de casa pe care o deţine Dan Şucu şi că i-a cerut voie să se plimbe prin curtea lui.

Marius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu

„I-am cerut un singur lucru domnului Șucu. Să mă plimb prin curtea casei dânsului. M-am plimbat puțin prin curtea domnului Șucu și am realizat că e cea mai frumoasă casă. Atât i-am cerut, să mă plimb puțin prin curtea casei lui. Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu. A fost ca o glumă.

Profesional, i-am cerut doar încredere domnului Șucu. M-a surprins cu o întrebare. Care sunt temerile mele în momentul în care aș veni la Rapid? Eu nu am mai auzit asta. Practic, de aceea am închis negocierea în 5 minute. N-am avut nicio temere, că altfel nu mai eram aici”, a spus Marius Şumudică.

Marius Şumudică, prima conferinţă ca antrenor la Rapid: „Una din cele mai frumoase zile”! A anunţat obiectivul echipei!

Marius Şumudică a participat la prima conferinţă ca antrenor la Rapid. La conferinţa de prezentare a sa ca principal al Rapidului, Marius Şumudică a anunţat obiectivul echipei. Finanţatorul principal al Rapidului, Dan Şucu, şi preşedintele clubului, Viorel Moldovan, au participat la conferinţa de prezentare a lui Marius Şumudică.

Reclamă
Reclamă

Sunt clipe pe care, probabil, le trăieşti rar în viaţă. M-am întors acasă, cum, de altfel, scrie şi pe eşarfa pe care mi-au făcut-o.

Am avut o surpriză. Nici nu ştiu dacă pot să o numesc surpriză, din ceea ce vedeam, din exteriorm că se întâmplă la Rapid. Cred că fără să laud pe cineva, am găsit un club extraordinar de bine structurat, în toate segmentele, cu oameni care îşi fac treaba pe fiecare palier. Ceea ce unui antrenor îi dă liniştea de a se ocupa de partea tehnică, de a pregăti echipa.

Într-un final, rezultatele să fie pozitive. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea profesională. Ajung la clubul pe care îl iubesc, pe care l-am slujit ca jucător. Nu mi-am ascuns nici dorinţa de a performa ca antrenor. Doresc din suflet ca rezultatele să vorbească fiindcă, de foarte multe ori, vorbim mult şi facem puţin.

Reclamă

(n.r.: despre obiectiv) Referitor la obiectiv, am stabilit cu finanţatorul principal, obiectivul meu este calificarea echipei în play-off. După care vom vedea. Pentru că am această experienţă, cu Astra am intrat de două ori în play-off, după play-off este un alt campionat”, a declarat Marius Şumudică în cadrul primei sale conferinţe de presă ca antrenor al Rapidului.

Gest uriaş făcut de Diana Şucu! Soţia lui Dan Şucu nu a stat pe gânduri şi a reacţionat imediat

Diana Şucu a făcut un gest uriaş. Soţia lui Dan Şucu a realizat o donaţie către o biserică, după ce a primit un mesaj prin care i se cerea sprijinul. Diana Şucu este o prezenţă activă în domeniul activităţilor caritabile. În vârstă de 48 de ani, Diana este cea de-a doua soţie a lui Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid, care are 61 de ani.

Diana Şucu nu a stat pe gânduri atunci când a aflat că o biserică are nevoie de ajutorul ei. Aceasta a ales să se implice imediat şi a dotat bucătăria parohiei.

„Noi ne implicăm de aproape 20 de ani în a-i ajuta pe cei care apelează la fundația noastră. Aflăm povești impresionante care ne emoționează foarte mult și care ne conving să ne implicăm pentru a aduce o rază de speranță în viețile oamenilor. Am primit, în urmă cu ceva timp, un mesaj prin care ni se cerea susținerea Parohiei din Ștefăneștii de Jos… Mai precis pentru a dota bucătăria lăcașului cu mobilă și utilități necesare.

În acea parohie se află hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil și am aflat că preotul paroh se implică des în ajutarea credincioșilor nevoiași, a celor bolnavi sau orfani. Mobilierul bucătăriei era foarte vechi, insuficient și, pe alocuri, avariat de trecerea timpului, iar aragazul și frigiderul abia mai erau funcționale”, a declarat Diana Şucu, conform viva.ro.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 3 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 4 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 5 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…” 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și