Închide meniul

„Vrei ca FCSB să o bată pe Manchester United?” Giani Kiriţă şi-a arătat „colţii” și a răspuns pe loc. Reacţia fostului dinamovist

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2024, 17:51

Reclamă
„Vrei ca FCSB să o bată pe Manchester United? Giani Kiriţă şi-a arătat „colţii și a răspuns pe loc. Reacţia fostului dinamovist

"Vrei ca FCSB să o bată pe Manchester United?", a fost întrebarea la care Giani Kiriță a răspuns pe loc. Fostul dinamovist și-a „arătat colții”.

Captură Antena Sport

Întrebat despre duelul dintre FCSB și Manchester United, Giani Kiriţă şi-a arătat „colţii” și a răspuns pe loc. Fostul jucător de la Dinamo a participat la un eveniment pe stadionul „Arcul de Triumf” și a vorbit despre situația actuală a fotbalului din România, dar și despre FCSB, singura reprezentată a țării în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a calificat în Europa League, acolo unde se va duela cu formații precum: RFS, Rangers, PAOK, Olympiacos, Midtjylland, Qarabag, Hoffenheim și Manchester United.

„Vrei ca FCSB să o bată pe Manchester United?” Giani Kiriţă şi-a arătat „colţii” și a răspuns pe loc

Giani Kiriță a dezvăluit că nu o poate susține pe FCSB în cupele europene, având în vedere rivalitatea dintre roș-albaștrii și Dinamo.

Fostul jucător a spus că nu speră nici ca echipa lui Gigi Becali să o învingă pe Manchester United, în Europa League.

„(n.r. despre FCSB în cupele europene) Noi niciodată nu am ținut cu FCSB, pe noi nu ne interesează! Nu avem cum, ne interesează doar Dinamo!

Reclamă
Reclamă

(n.r. ai vrea ca ai noștrii români să bată o pe Manchester United?) Îți dai seama că nu vreau! Cică ai vrea.. Nu am vrut niciodată!”, a spus Giani Kiriță.

Giani Kiriță a vorbit și despre echipa națională a României, care a învins-o pe Kosovo cu 3-0, într-un meci care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Fostul jucător de la Dinamo este de părere că tricolorii au toate șansele de calificarea la World Cup 2026, competiție care va fi transmisă în exclusivitate de Antena.

Reclamă

„(n.r. despre echipa națională) E foarte bine! 3-0, am dominat jocul. Am început bine! La mondial trebuie să mergem, am fost la european! Urmează mondialul!”, a mai spus Kiriță.

Nu în ultimul rând, Kiriță a analizat și situația de la Dinamo și este de părere că echipa antrenată de Zeljko Kopic este pe „drumul cel bun”.

„(n.r. despre Dinamo) La Dinamo este bine, suntem pe drumul cel bun. Întodeauna este nevoie de jucători. Dinamo a început foarte bine, trebuie să rămână în aceași zonă.

Discursul mi-a plăcut, al lui Kopic, al jucătorilor. Se vede și mâna lui Florentin Petre, mulți zic că e doar Kopic, nu! Petre ține vestiarul acolo”, a mai spus fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare.

Gigi Becali, mesaj tranşant despre transferul lui Adrian Şut de la FCSB!

Gigi Becali a avut un mesaj tranşant despre transferul lui Adrian Şut de la FCSB! Patronul roş-albaştrilor era de acord să îl cedeze pe mijlocaşul său pentru 2 milioane de euro, dar oferta oficială nu a mai venit.

În aceste condiţii, Adrian Şut va rămâne la FCSB. Şut e cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.7 milioane de euro.

„Cu Șut am văzut nu știu ce, că Becali cere patru milioane. Am lăsat prețul la două milioane, fă ofertă două milioane, mi-au spus că dau două milioane, dar în rate. Nu au mai făcut oferta, era din Arabia Saudită (n.r: echipa care îl dorea pe Adrian Şut)”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:51

„Mi-e frică de faptul că o fim noi de argint!” Dănuţ Lupu, reacţie genială despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3

22:27

Gigi Becali a dat ordin la FCSB: „Tu joci cum zice Ferguson!”. Reacţia fotbalistului campioanei României

21:50

Bănel Nicoliţă, pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB: „Sper să valoreze cel puţin 10 milioane de euro în doi ani!”

21:16

Irlanda – Anglia 0-2, în Nations League. Seară plină de surprize: Georgia a făcut-o praf pe Cehia! Și Armenia a dat recital

21:15

Jiang Yuyan a scris istorie la Jocurile Paralimpice de la Paris: a câştigat 7 medalii de aur în probele de înot

20:39

VIDEOAdi Popa, dat pe spate de golul marcat de Dennis Man, în Kosovo – România 0-3: „Numai Messi dă așa!”

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 3 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și