Închide meniul

Selecționerul Ungariei și-a turnat cenușă în cap după 0-5 cu Germania. Și-a asumat vina pentru rezultat: „Să ne fie rușine!”

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2024, 12:05

Reclamă
Selecționerul Ungariei și-a turnat cenușă în cap după 0-5 cu Germania. Și-a asumat vina pentru rezultat: „Să ne fie rușine!

Selecționerul Ungariei și-a turnat cenușă în cap după 0-5 cu Germania

Profimedia

Selecționerul Ungariei și-a turnat cenușă în cap după 0-5 cu Germania. Marco Rossi nu s-a ferit de cuvinte, după umilința din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ungaria s-a făcut de râs în prima partidă din Liga A a Nations League. Selecționata din țara vecină a fost învinsă, fără drept de apel, de Germania, cu scorul de 0-5.

Selecționerul Ungariei și-a turnat cenușă în cap după 0-5 cu Germania

Marco Rossi, selecționerul echipei naționale din Ungaria, și-a asumat vina pentru rezultatul cu Germania. Totuși, după meci, italianul a transmis că jucătorilor ar trebui să le fie rușine de această prestație, dar și staff-ului, care a pregătit partida.

„În prima repriză am fost competitivi, nu am jucat rău, chiar dacă am comis câteva greșeli. E clar că am vrut să punem presiune pe adversari, însă am lăsat spații, iar Germania a jucat bine. Despre a doua repriză nu mai e cazul să spunem nimic. Când cineva încasează patru goluri într-o perioadă atât de scurtă… trebuie să uităm această repriză.

Este un rezultat rușinos, ar trebui să ne fie rușine de noi. Principalul vinovat în astfel de cazuri este mereu antrenorul, deci eu.

Reclamă
Reclamă

La pauză nu s-a întâmplat nimic special. Am discutat ce trebuie să schimbăm, însă după golul al doilea am dispărut practic de pe teren, ceea ce este inacceptabil când reprezinți Ungaria. În trei zile vom juca împotriva Bosniei și, dacă nu vom putea reacționa corespunzător după acest joc, atunci înseamnă că trebuie să dispărem din această ligă”, a spus Marco Rossi, citat de Nemzeti Sport.

Germania a umilit Ungaria în Liga Naţiunilor

Echipa naţională a Germaniei a întrecut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 5-0, echipa naţională a Ungariei, în cadrul grupei A3 din Divizia A a Ligii Naţiunilor.

La Dusseldorf, Ungaria a rezistat presiunii germane în prima parte a reprizei întâi, însă în  minutul 27 Jamal Musiala l-a găsit pe Niclas Fullkrug liber în careu şi acesta a înscris pentru 1-0. Elevii lui Marco Rossi au replicat prin şutul peste poartă al lui Sallai, din minutul 32, dar după numai un minut Kai Havertz a trimis în bară şi germanii au intrat cu avantaj minim la pauză.

Reclamă

În partea secundă gazdele au rezolvat meciul în numai câteva minute. Musiala a majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 58, servit de Florian Wirtz, iar în minutul 66 rolurile s-au inversat: Musiala i-a oferit lui Wirtz assist-ul de 3-0. Havertz a mai lovit odată bara, în minutul 72, iar elevii lui Julian Nagelsmann au mai marcat odată în minutul 77, prin Aleksandar Pavlovic. Havertz s-a revanşat în minutul 81, când a transformat un penalti şi a închis tabela la un ruşinos 5-0 pentru oaspeţi.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:20

„Stilul lui Dan Petrescu!” Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România: „Bătaie”

15:48

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Lovitura anunțată de Viorel Moldovan: „Am rezolvat!”

15:32

FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori”

15:18

Rapid, comunicat dur după scandalul de la naționala U19! FRF, acuzată direct: „L-au trimis singur cu avionul, fiind minor!”

15:18

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect”!

14:46

Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 3 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 6 EXCLUSIVGică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”
Citește și