Închide meniul

Mesajul lui Adrian Mihalcea pentru fanii lui Dinamo, înainte de meciul „câinilor” cu echipa lui: „Am fost huiduit și înjurat”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 septembrie 2024, 12:38

Reclamă
Mesajul lui Adrian Mihalcea pentru fanii lui Dinamo, înainte de meciul „câinilor cu echipa lui: „Am fost huiduit și înjurat

Mesajul lui Adrian Mihalcea pentru fanii lui Dinamo, înainte de meciul "câinilor" cu echipa lui

Adrian Mihalcea / Profimedia Images

Mesajul lui Adrian Mihalcea pentru fanii lui Dinamo a venit înainte de partida pe care Unirea Slobozia o va disputa cu formaţia din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Unirea Slobozia se va disputa vineri, 13 septembrie, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mesajul lui Adrian Mihalcea pentru fanii lui Dinamo, înainte de meciul „câinilor” cu echipa lui: „Am fost huiduit și înjurat”

Adrian Mihalcea a povestit că, ultima oară când a întâlnit-o ca adversar pe Dinamo, a fost huiduit şi înjurat de fanii „câinilor”.

”Ultima dată, în Liga 2, pe când eu eram la Buzău, am fost huiduit și înjurat.

Poate, dintr-un anumit punt de vedere, e normală o astfel de atitudine. Dar nu mai contează acum”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Antrenorul formaţiei Unirea Slobozia speră ca, de data aceasta, suporterii lui Dinamo să îl primească mai bine. Adrian Mihalcea a evoluat ca jucător pentru Dinamo în perioada 1996-2001 şi 2004-2005.

”Ce am trăit eu pentru clubul acesta e pus deoparte. Și mă refer acum la club, nu la actualii conducători de acolo sau la jucători. Pentru că jucătorii actuali nu simt ce înseamnă Dinamo.

În afară de Florentin Petre, în rest ceilalți sunt angajați, profesioniști, dar nu au în sânge istoria clubului. Nu au cum, ăsta e adevărul.

Reclamă

Așa că, sincer, mi-ar plăcea să fiu bine primit. Am lăsat ceva în spate, prin rezultatele pe care le-am avut, mai ales că am fost și căpitan de echipă”, a mai spus Mihalcea, pentru sursa citată.

Două transferuri dintr-un „foc” realizate de Dinamo! Anunțul oficial al „câinilor!

Dinamo a realizat două transferuri dintr-un „foc”. „Câinii” au anunțat faptul că s-au înțeles cu Academia Ikon Allah Footbal pentru jucătorii Hussaini Sanusi și Believe Maapia Peter.

Ambii jucători, în vârstă de 18 ani, vor fi cedați sub formă de împrumut la AFC Câmpulung Muscel, formație din Liga a 2-a, începând din acest sezon.

„Clubul Dinamo 1948 București și Academia Ikon Allah Football au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorilor Hussaini Sanusi (18) și Believe Maapia Peter (18).

Cei doi jucători au fost selectați de reprezentanții departamentului de scouting în cadrul turneului organizat în Abuja, Nigeria, la fel ca Ahmed Bala Ahmed, împrumutat la CS Tunari.

Hussaini Sanusi este mijlocaș de bandă, cu un fizic foarte bun și capacitatea de a scoate ușor adversarul din joc, în timp ce Believe Maapia Peter evoluează pe postul de mijlocaș central ofensiv, unde precizia paselor și forța de pătrundere sunt necesare.

Cei doi vor îmbrăca tricoul celor de la AFC Câmpulung Muscel 2022 (Liga a II-a) în acest sezon competițional, sub formă de împrumut”, a anunțat Dinamo, pe Facebook.

Zeljko Kopic, anunț important pentru fanii lui Dinamo

Zeljko Kopic a făcut un anunț important pentru fanii lui Dinamo. Antrenorul croat al „câinilor” a oferit detalii despre jucătorii accidentați, Dennis Politic, Petru Neagu și Hakim Abdallah.

Zeljko Kopic le-a dat o veste bună fanilor lui Dinamo, mărturisind că Dennis Politic e pe cale să revină la antrenamentele echipei, după accidentarea suferită în meciul cu Poli Iași. În același meci „s-a rupt” și Petru Neagu, care de asemenea este așteptat la antrenamente.

Pe Dennis și Petru cred că îi vom avea la antrenamente curând. Nu va dura foarte mult. Hakim a avut o situație cu ghinion, trebuie să vedem tot procesul de recuperare, cum va merge, dar sigur va dura în jur de o lună.

E dificil să explicăm, dar sunt chestii care se întâmplă în fotbal. Hakim era într-o formă bună, juca bine”, a declarat Zeljko Kopic, la Radio Dinamo 1948.

 

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:43

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23! Performanţă uriaşă la competiţia din Turcia

17:43

Viorel Moldovan a anunţat că Rapid vrea un alt jucător de la o rivală din Liga 1: „Aşteptăm răspuns! Este interes”

17:12

Salariul fabulos pe care Adrian Newey îl va avea la Aston Martin! Anunţul făcut de BBC

17:11

Florin Răducioiu a dezvăluit care e marea sa dorinţă: „Aş vrea să câştige campionatul”

16:42

„Transfer definitiv!” Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid: „Eliberăm locurile”

16:20

„Stilul lui Dan Petrescu!” Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România: „Bătaie”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 6 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO
Citește și