Închide meniul

Florin Răducioiu a dezvăluit care e marea sa dorinţă: „Aş vrea să câştige campionatul”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 septembrie 2024, 17:11

Reclamă
Florin Răducioiu a dezvăluit care e marea sa dorinţă: „Aş vrea să câştige campionatul

Florin Răducioiu a dezvăluit care e marea sa dorinţă:

Captură AntenaSport

Florin Răducioiu a dezvăluit care e marea sa dorinţă în noul sezon al Ligii 1. Răducioiu a spus că ar vrea ca Dinamo să câştige campionatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă echipa lui Zlejko Kopic nu va putea deveni campioană, Răducioiu a spus că şi-ar dori ca titlul să fie câştigat de o echipă care nu l-a câştigat niciodată. Universitatea Cluj, echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, este echipa de pe primul loc după 8 etape.

Florin Răducioiu a dezvăluit care e marea sa dorinţă

„Suntem la început, nu se fac calcule. Dar e evident că sunt niște surprize, campionatul s-a echilibrat. Nu mai urmăresc foarte mult, am alte proiecte și nu mai am timp, dar citesc ziarele. Este un campionat echilibrat și mi-aș dori să câștige o echipă care nu a câștigat niciodată campionatul. Înainte de toate, Dinamo, echipa mea de suflet. Rectific: după Dinamo, aș vrea să câștige o echipă care nu a mai câștigat niciodată”, a spus Răducioiu.

Monumentul dedicat Generaţiei de Aur a fost dezvelit lângă Arena Naţională! Gică Hagi, Răducioiu şi Ilie Dumitrescu, la eveniment

Monumentul dedicat Generaţiei de Aur a fost dezvelit lângă Arena Naţională! Gică Hagi, Florin Răducioiu, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi alţi componenţi ai Generaţiei de Aur au fost prezenţi la eveniment. Monumentul se află la rondul de la Maior Coravu, din imediata vecinătate a Arenei Naţionale.

La peste 30 de ani de la meciul legendar al României cu Argentina, dăruim Generaţiei de Aur un Monument, simbol al performanţei trecute, dar şi o mărturie pentru victoriile încă nescrise”, au transmis organizatorii evenimentului.

Reclamă
Reclamă

Generaţia de Aur a ajuns până în sferturile World Cup 1994. România a fost învinsă dramatic, la loviturile de departajare, de Suedia la Mondialul american. Hagi & comp. au fost foarte aproape de o semifinală de vis cu Brazilia. În minutul 114, România conducea cu 2-1. Kennet Andersson a egalat cu o lovitură de cap în minutul 115, după o ieşire hazardată a lui Florin Prunea.

La loviturile de departajare, au ratat Dan Petrescu şi Miodrag Belodedici. Pentru suedezi a ratat numai Hakan Mild.

Ulterior, Generaţia de Aur a ajuns până în optimile Campionatului Mondial 1998, din Franţa, şi în sferturile EURO 2000. În optimile Mondialului din Franţa, naţionala a fost învinsă de Croaţia, în timp ce la Europeanul din 2000 naţionala a fost eliminată de Italia.

Reclamă

În iunie 1998, după ultimul amical al României înainte de Campionatul Mondial din Franţa, Gică Hagi a ţinut un discurs manifest. România o învinsese cu 3-2 pe Paraguay în ultima partidă de pregătire înainte de startul Mondialului.

De zece ani v-am obişnuit cam prost în condiţiile în care suntem în România. Nu avem nimic, niciun fotbal. Ce performanţă a făcut vreo echipă în România? Merităm să ne faceţi statuie pentru ce am făcut noi, având în vedere condiţiile din România. Rezultatele cântă cu noi. Se duce fotbalul românesc. Se duce. Zero. În doi-trei ani, zero”, spunea Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:15

Atacantul de 5 milioane de euro va semna cu Rapid, deşi a fost prezentat de o altă echipă. Lovitura dată de Şumudică

21:13

Dramatism total în Gibraltar – Liechtenstein. Răsturnări de situaţie şi gol marcat în minutul 90+14 din penalty

20:54

LIVE SCOREFinala masculină de la US Open 2024, Jannik Sinner – Taylor Fritz e ACUM. Luptă incendiară pentru marele trofeu

20:39

Mihai Stoichiţă, verdict despre evoluţia lui Mitriţă din Kosovo: „S-a gândit doar să dea gol! Individualist!”

20:28

Negocierile dintre Mirel Rădoi şi Sepsi au picat! De ce nu a acceptat fostul selecţioner preluarea covăsnenilor

20:09

Ion Ţiriac, despre performanţele românilor la Jocurile Olimpice: „Un rezultat decent, dar e departe de valoarea noastră!”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 6 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO
Citește și