Închide meniul

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23! Performanţă uriaşă la competiţia din Turcia

Alex Masgras Publicat: 8 septembrie 2024, 17:43

Reclamă
România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23! Performanţă uriaşă la competiţia din Turcia

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23

Echipajul 8+1, în timpul unei curse / Facebook Federaţia Română de Canotaj

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23. Viitorul arată bine pentru canotajul românesc, după competiţia organizată în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Europenele U23 de la Edirne, România s-a întors cu nouă medalii de aur. În total, ţara noastră a luat startul în 14 finale. În clasamentul pe medalii, România a încheiat competiţia pe primul loc. Turcia şi Polonia au completat podiumul, ambele cu câte şapte medalii, dar cu ţara gazdă în avantaj, având o medalie de aur în plus.

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23! Performanţă uriaşă la competiţia din Turcia

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23 de la Edirne, Turcia, şi s-a clasat pe locul 1 pe naţiuni. Au participat echipaje din 26 de ţări, notează news.ro.

11 echipaje echipaje româneşti din 14 s-au calificat în finalale probelor la care au luat startul, iar 9 dintre ele au câştigat medalii de aur:

  • AUR în proba de BM4+ pentru Cristian-Vasile Nicoară, Ionuţ Pavel, Andrei Vatamaniuc, Sergiu Anfimov şi Maria-Antonia Iancu!
  • AUR în proba de BW4+ pentru Delia Mirabela Gradinaciuc, Iuliana Isabela Boldea, Estera Vîlceanu, Larisa Bogdan şi Rucsanda-Ioana Bucşa!
  • AUR în proba de BM2- pentru Andrei Mândrilă şi Leontin Nuţescu!
  • AUR în proba de BW2- pentru Daria Ioana-Dinulescu şi Georgiana Blănariu!
  • AUR în proba de BW4- pentru Beatrice Piseru, Denisa Cristina Ailincăi, Petruţa-Ionela Popa şi Georgelia Stoica!
  • AUR în proba de BW4x pentru Mariana-Laura Dumitru, Manuela-Gabriela Lungu, Emanuela Ioana Ciotău şi Patricia Cireş!
  • AUR în proba de BM8+ pentru Costi-Daniel Neagoe, Andrei Hemen, Cristian-Vasile Nicoară, Ionuţ Pavel, Andrei Vătămăniuc, Sergiu Anfimov, Andrei Mândrilă, Leontin Nuţescu şi Maria-Antonia Iancu!
  • AUR în proba de BW2x pentru Andrada Maria Moroşanu şi Iulia Bălăucă!
  • AUR în proba de BW8+ pentru Daria-Ioana Dinulescu, Andreea Nicoleta Dinu, Ana-Maria Matran, Larisa Bogdan, Delia Mirabela Gradinaciuc, Georgiana Blănariu, Estera Vîlceanu, Elena-Diana Suta şi Rucsandra-Ioana Bucşa!

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:56

LIVE SCOREPortugalia – Scoţia şi Elveţia – Spania se joacă ACUM. Meciuri tari în Nations League. Cristiano Ronaldo e rezervă

21:15

Atacantul de 5 milioane de euro va semna cu Rapid, deşi a fost prezentat de o altă echipă. Lovitura dată de Şumudică

21:13

Dramatism total în Gibraltar – Liechtenstein. Răsturnări de situaţie şi gol marcat în minutul 90+14 din penalty

21:10

UPDATE„Dina” Grameni a fost prezentat oficial de Rapid! A semnat un contract valabil pe 3 ani

20:54

LIVE SCOREFinala masculină de la US Open 2024, Jannik Sinner – Taylor Fritz e ACUM. Italianul a câştigat primul set

20:39

Mihai Stoichiţă, verdict despre evoluţia lui Mitriţă din Kosovo: „S-a gândit doar să dea gol! Individualist!”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 6 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO
Citește și