Închide meniul

OFICIAL | Universitatea Craiova, lovitură pe piața transferurilor! Mihai Rotaru i-a întărit lotul lui Costel Gâlcă

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2024, 17:26

Reclamă
OFICIAL | Universitatea Craiova, lovitură pe piața transferurilor! Mihai Rotaru i-a întărit lotul lui Costel Gâlcă

OFICIAL | Universitatea Craiova, lovitură pe piața transferurilor!

Mihai Rotaru / Hepta

Universitatea Craiova a dat o lovitură pe piața transferurilor! Clubul din Bănie a anunțat oficial transferul lui Jovo Lukic, atacant în vârstă de 25 de ani, din Bosnia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lukic a fost achiziționat de la Borac Banja Luka, campioana din Bosnia. În momentul de față, atacantul este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

OFICIAL | Universitatea Craiova, lovitură pe piața transferurilor!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Mihai Rotaru a plătit suma de 900.000 de euro, pentru transferul lui Jovo Lukic. Acesta este cel mai scump transfer realizat de Universitatea Craiova, în această perioadă de mercato.

„Bine ai venit la Știința, Jovo Lukic! Prima veste bună a zilei. Jovo Lukic este noul atacant al Universității Craiova. El a efectuat deja vizita medicală și va intra în scurt timp sub comanda lui Constantin Gâlcă.

Lukic a jucat 136 de meciuri pentru Borac Banja Luka, perioadă în care a înscris 38 de goluri și a oferit 12 pase decisive.

Reclamă
Reclamă

Bosniacul a evoluat deja în 9 partide din acest sezon și a înscris 3 goluri. El a marcat și în preliminariile Ligii Campionilor. Mult succes la Știința, Jovo!”, au anunțat oltenii, prin intermediul rețelelor de socializare.

Reacția lui Andrei Ivan, după ce a fost dorit de Gigi Becali și Dan Șucu

Reacția lui Andrei Ivan, după ce a fost dorit de Gigi Becali și de Dan Șucu, a apărut după remiza dintre Rapid și Universitatea Craiova. Atacantul a ratat mai multe ocazii în timpul derby-ului, și la final a oferit declarații.

Andrei Ivan a fost pe lista Rapidului, în această vară, după plecarea lui Albion Rrahmani. Și Gigi Becali și-a exprimat interesul pentru transferul atacantului oltenilor.

Reclamă

Andrei Ivan a dat de înțeles că nu se gândește la o plecare de la Universitatea Craiova. Atacantul a subliniat durata contractului cu oltenii, mărturisind că are mare încredere în echipa creată de Costel Gâlcă în Bănie.

„Ne doream să câștigăm, dar trebuie ne mulțumim cu un punct. Și eu am ratat câteva ocazii, așa a fost să se termine. Sunt la Universitatea Craiova, mai am încă trei ani aici.

Am stat două săptămâni, m-am antrenat cu preparatorul fizic și o să fiu bine. Am făcut o echipă omogenă și sigur vom avea rezultate”, a declarat Andrei Ivan, conform digisport.ro.

Recent, Gigi Becali a declarat că îl dorește pe Andrei Ivan la FCSB. Cei care se opun transferului sunt membrii staff-ului roș-albaștrilor.

„Pe Andrei Ivan îl vreau, dar nu mă lasă restul oamenilor din staff, eu îl doresc, dar mi-au zis că nu”, a declarat recent Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

Insipraţie uriaşă pentru Mircea Lucescu. Ştefan Târnovanu, două intervenţii salvatoare în faţa lituanienilor

22:32

LIVE TEXTRomânia – Lituania 1-1. Kucys l-a învins pe Târnovanu! Mihăilă, gol după o pasă fabuloasă a lui Stanciu

22:16

Mama lui Radu Drăguşin îşi susţine fiul din tribună în România – Lituania: „Trăiesc meciurile întotdeauna cu emoţie”

22:15

LIVE SCOREFranța – Belgia 1-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Meciurile serii

22:05

Reacţia lui Florin Prunea după decizia surprinzătoare a lui Mircea Lucescu: „Tot aşa a făcut şi cu noi”

22:03

Valentin Mihăilă, al 5-lea gol pentru echipa națională în România – Lituania! Nicolae Stanciu, pasă „de geniu”

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 6 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării
Citește și