Închide meniul

Reacția lui Andrei Ivan, după ce a fost dorit de Gigi Becali și Dan Șucu! Ce a spus despre o plecare de la Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 11:11

Reclamă
Reacția lui Andrei Ivan, după ce a fost dorit de Gigi Becali și Dan Șucu! Ce a spus despre o plecare de la Universitatea Craiova

Reacția lui Andrei Ivan, după ce a fost dorit de Gigi Becali și Dan Șucu

Andrei Ivan, în timpul unui meci / Profimedia

Reacția lui Andrei Ivan, după ce a fost dorit de Gigi Becali și de Dan Șucu, a apărut după remiza dintre Rapid și Universitatea Craiova. Atacantul a ratat mai multe ocazii în timpul derby-ului, și la final a oferit declarații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a fost pe lista Rapidului, în această vară, după plecarea lui Albion Rrahmani. Și Gigi Becali și-a exprimat interesul pentru transferul atacantului oltenilor.

Reacția lui Andrei Ivan, după ce a fost dorit de Gigi Becali și Dan Șucu

Andrei Ivan a dat de înțeles că nu se gândește la o plecare de la Universitatea Craiova. Atacantul a subliniat durata contractului cu oltenii, mărturisind că are mare încredere în echipa creată de Costel Gâlcă în Bănie.

Ne doream să câștigăm, dar trebuie ne mulțumim cu un punct. Și eu am ratat câteva ocazii, așa a fost să se termine. Sunt la Universitatea Craiova, mai am încă trei ani aici.

Am stat două săptămâni, m-am antrenat cu preparatorul fizic și o să fiu bine. Am făcut o echipă omogenă și sigur vom avea rezultate”, a declarat Andrei Ivan, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Recent, Gigi Becali a declarat că îl dorește pe Andrei Ivan la FCSB. Cei care se opun transferului sunt membrii staff-ului roș-albaștrilor.

Pe Andrei Ivan îl vreau, dar nu mă lasă restul oamenilor din staff, eu îl doresc, dar mi-au zis că nu”, a declarat recent Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB

Gigi Becali nu s-a ascuns şi a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB. Omul de afaceri vrea să aducă „întăriri” pentru meciurile din grupa principală a Europa League.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera nu mai are încredere în Vlad Chiricheş şi îşi doreşte să aducă de urgenţă un fundaş central. A pus ochii pe Mihai Popescu de la Farul şi va purta negocieri cu Gică Hagi. Pe „Rege” va încerca să îl convingă şi pentru a semna cu Ianis Hagi.

Gigi Becali a pus ochii şi pe atacantul rivalei Dinamo. Hakim Abdallah este dorit în tricoul roş-albastru.

O să vină un fundaş central şi un atacant. E posibil, dacă ne înţelegem (n.r. cu Mihai Popescu şi Hakim Abdallah). Cu Abdallah nu a fost vorba, nu ştiu. Vreau un atacant şi un fundaş central. Atât! Din Liga 1. Mihai Popescu, da, îl vreau pe Mihai Popescu„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă la Palat.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:49

Un român a semnat cu UFC! Bogdan Grad l-a impresionat pe președintele Dana White

12:45

FCSB – UTA, LIVE TEXT, 21:30! Campioana țintește prima victorie după două înfrângeri în Liga 1! Echipele probabile

11:48

„Nu înțeleg ce s-a întâmplat!” Max Verstappen a răbufnit, după ce s-a clasat pe locul 7 în calificările Marelui Premiu al Italiei

11:00

VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY

11:00

VIDEOCursa din Marele Premiu al Italiei astăzi, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (15:45)! Lando Norris, în pole position

10:45

Cursa din etapa de Porsche Supercup din Italia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, ora 13:05! Larry ten Voorde, la un pas de un nou titlu

1 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 5 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 6 Ce a putut spune Ion Ţiriac despre Serena Williams. Dezvăluiri incredibile: „Mă duc cât pot de departe cu treaba asta”
Citește și