Închide meniul

Patricia Ţig s-a calificat în optimi la Ţiriac Foundation Trophy! Victorie clară obţinută de româncă

Viviana Moraru Publicat: 10 septembrie 2024, 14:21

Reclamă
Patricia Ţig s-a calificat în optimi la Ţiriac Foundation Trophy! Victorie clară obţinută de româncă

Patricia Ţig s-a calificat în optimi la Ţiriac Foundation Trophy

Patricia Ţig, în timpul unui meci/ Profimedia

Patricia Ţig s-a calificat în optimi la Ţiriac Foundation Trophy, turneu dotat cu premii totale de 115.000 de dolari şi găzduit de Centrul Naţional de Tenis. Românca a obţinut o victorie clară, în două seturi, scor 6-1, 6-2, în duelul cu Irina Bara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patricia Ţig (30 ani, 300 WTA) s-a impus după o oră şi 24 de minute.

Patricia Ţig s-a calificat în optimi la Ţiriac Foundation Trophy

Irina Bara (29 ani, 235 WTA) nu a reuşit niciun break, ratând cele trei şanse pe care şi le-a creat.

Patricia Ţig are acum 4-1 în meciurile directe cu Irina Bara, dar cele două se întâlniseră ultima oară în urmă cu zece ani.

Patricia Ţig şi-a asigurat un cec de 2.000 de dolari şi 15 puncte WTA, iar în optimi va da peste altă româncă, învingătoarea dintre Irina Begu (a treia favorită) şi Cristina Dinu.

Reclamă
Reclamă

Patricia Ţig este a doua româncă ajunsă în optimi la Ţiriac Foundation Trophy după Miriam Bulgaru, care a trecut cu 6-1, 6-3 de italianca Nicole Fossa Huergo, în alt meci jucat marţi.

În turul secund a reuşit să acceadă şi belgianca Marie Benoit, după 6-2, 7-6 (12/10) cu elveţianca Leonie Kung.

Gabriela Ruse şi Irina Begu, salturi impresionante în clasamentul WTA

Gabriela Ruse şi Irina Begu au făcut salturi impresionante în clasamentul WTA. US Open 2024, ultimul turneu de Grand Slam al anului, s-a încheiat duminică noapte, iar WTA a publicat o nouă ierarhie a circuitului feminin.

Reclamă

Gabriela Ruse, jucătoare care a ajuns până în turul 3 la Flushing Meadows şi care a pierdut dramatic duelul cu Paula Badosa, a urcat 22 de locuri, în timp ce Irina Begu, câştigătoare la Montreux săptămâna trecută, a urcat 23 de locuri.

Gabriela Ruse, care a ajuns în turul trei la US Open, şi Irina Begu, câştigătoare a turneului WTA 125 de la Montreux, au înregistrat urcări în clasamentul WTA dat publicităţii luni.

Gabriela Ruse a urcat 22 de locuri şi se află pe 100, cu 718 puncte, iar Begu a urcat 23 de locuri şi se află pe 107, cu 668 puncte.

Jucătoarea română cel mai bine clasată este Sorana Cîrstea, care a coborât de pe locul 39 pe 65, cu 951 puncte, notează news.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:35

„Nu mai dormeam noaptea!” Jannik Sinner a vorbit despre calvarul provocat de scandalul de dopaj: „Nu mai eram acelaşi”

17:21

OFICIAL | Un nou transfer pentru Adrian Mititelu! Jucătorul care a fost prezentat la FCU Craiova

17:10

Finlanda U21 – România U21. Meci important pentru „tricolorii” lui Daniel Pancu în drumul spre EURO 2025. Echipele de start

17:07

Mihai Stoica „a luat foc” după România – Lituania 3-1! Discurs dur al oficialului FCSB: „Sunt incompetenţi”

16:50

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A! Performanţă incredibilă a românului: „Excelează”

16:33

Revenirea FCSB-ului pe Arena Naţională se amână! Motivul uluitor pentru care meciul cu Petrolul se va juca în Ghencea

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și