Închide meniul
Foto

Dramă amoroasă pentru fiul milionarului român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”! A „rupt” relaţia

Publicat: 10 septembrie 2024, 17:00

Reclamă
Dramă amoroasă pentru fiul milionarului român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”! A „rupt” relaţia

Dramă amoroasă pentru fiul milionarului român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”!

Cosmin Olăroiu / Facebook

Dramă amoroasă pentru fiul milionarului român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”! Dani Olăroiu, fiul lui Cosmin Olăroiu, s-ar fi despărţit de iubită după o relaţie de 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa tabloidă notează că despărţirea s-a produs când toată lumea credea că cei doi vor ajunge în faţa altarului.

Dramă amoroasă pentru milionarului român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”! S-a despărţit de iubită

Potrivit cancan.ro, deja fosta iubită a lui Dani Olăroiu, Roxana, a rămas după despărţirea de iubitul celebru cu un Mercedes C Class Coupe, dar şi cu bijuterii de lux de 30.000 de euro, pe care acesta i le-ar fi făcut cadou.

Sursa citată notează că tatăl lui Dani Olăroiu, celebrul antrenor de fotbal Cosmin Olăroiu, nu ar fi fost de acord cu relaţia respectivă.

Aceeaşi sursă susţine că lui Dani Olăroiu i-ar fi picat cu tronc Marie Rose Uzunov, fiica lui Eduard Uzunov, cunoscut ca „Regele imobiliarelor”.

Reclamă
Reclamă

Cosmin Olăroiu are un restaurant în Dubai

Românul care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu. Antrenorul în vârstă de 55 de ani al lui Al-Sharjah ar câştiga cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din această afacere, susţine Dumitru Dragomir.

„Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante de, să meargă toată lumea.

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Reclamă

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, declara Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:46

PAOK – Panathinaikos e exclusiv în AntenaPLAY (duminică, 20:30). Primul derby pentru Răzvan Lucescu în Superliga Greciei

20:43

Olanda – Germania LIVE SCORE (21:45). Duel de foc în Liga A din Nations League. Se anunţă spectacol la Amsterdam

20:41

VideoFanii României s-au tatuat şi s-au vopsit pe faţă înainte de a se bucura de succesul uriaş al naţionalei cu Lituania!

20:26

Adrian Newey a dezvăluit marele regret al carierei: „Nu a fost să fie”. Ce a spus despre colaborarea cu Fernando Alonso

19:52

Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce favoriţi are pentru Balonul de Aur 2024: „Da, chiar şi el poate”

19:45

Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și