Închide meniul

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova

Bogdan Stănescu Publicat: 12 septembrie 2024, 8:08

Reclamă
Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1!

Alex Cicâldău / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Proaspătul jucător al Universităţii Craiova l-a devansat pe colegul său de echipă, Alex Mitriţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cicâldău va câştiga 75.000 de euro pe lună la Universitatea Craiova, sumă care e plătită atât de echipa lui Rotaru, cât şi de Galatasaray în acest sezon. Mitriţă are un salariu de aproape 60.000 de euro.

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1!

Cicâldău e cel mai bine plătit jucător din România. În momentul ăsta, Craiova are primii trei jucători cel mai bine plătiți din România, cu mult peste ceilalți. Sunt Cicâldău, Mitriță și Ivan, peste jumătate de milion fiecare”, a declarat Daniel Stanciu pentru digisport.ro.

La FCSB, cel mai bine plătit jucător este Vlad Chiricheş, căruia Becali i-a propus să se retragă şi să ocupe o funcţie în club. Chiricheş câştigă 30.000 de euro pe lună. Florin Tănase are şi el un salariu de 350.000 de euro pe an.

Noul atacant al FCSB-ului, Daniel Bîrligea, adus de la CFR Cluj, va avea un salariu de 25.000 de euro la campioana României. La CFR Cluj el câştiga numai 6.000 de euro pe lună. Totuşi, Bîrligea avea o înţelegere cu ardelenii pentru un salariu de 18.000 de euro pe lună în cazul în care ar fi rămas la CFR.

Reclamă
Reclamă

Alex Cicâldău, transferat definitiv la Universitatea Craiova. Suma plătită de Mihai Rotaru

Alex Cicâldău a fost transferat definitiv de Universitatea Craiova. Dacă iniţial toate informaţiile duceau către un împrumut de la Galatasaray, Mihai Rotaru a ales un transfer.

”Este vorba despre un transfer definitiv”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată, după ce oltenii au anunţat oficial mutarea în ultima zi de mercato.

Suma de transfer este una importantă: 1.5 milioane de euro. Ţinând cont că Galatasaray mai avea de virat 300.000 de euro către trupa din Oltenia, Rotaru va rămâne cu 1.2 milioane de euro de plată.

Reclamă

Alexandru Cicâldău e cotat acum la 3 milioane de euro. Cea mai mare cotă avută în carieră a fost de 9 milioane de euro, în 2021.

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după transferul lui Cicâldău

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru atunci când patronul Universităţii Craiova negocia revenirea lui Alexandru Cicâldău în Bănie. Patronul campioanei l-a asigurat pe omologul său că nu este interesat de serviciile mijlocaşului.

Cicâldău a ajuns între timp în Oltenia, iar Becali a vrut să sublinieze că nu ar acţiona în felul în care ar fi făcut-o Dan Şucu, care ar fi intrat pe fir în momentul în care Becali se înţelesese deja cu Daniel Bîrligea.

Tot mă întrebați de Cicâldău. Eu i-am dat telefon lui Rotaru și i-am spus: «Suntem prieteni, e adevărat că ne luptăm, dar nu vreau să te ridici prea mult. Nu mă interesează Cicâldău, să știi. Negociază ce vrei tu, nu lua în considerare că cineva te concurează».

Asumă-ți riscul, fă ce vrei, eu doar îți spun că nu mă interesează. Dacă nu mă interesează de ce să îl las pe om să creadă că mă interesează și să ridice prețul. Dacă eu spun că l-am luat, iar Neluțu că l-a dat. E marfa lui, eu l-am luat și Neluțu l-a dat.

Pentru ce mai încerci să îl suni pe jucător, să ce? Nu e frumos, vrei să mă faci de râs pe mine sau ce vrei să faci. Rotaru a zis că își asumă riscurile, m-a întrebat de ce? I-am spus că are vârsta pe care o are, alea, alea”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

 

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:22

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „De la suporter, la idol roș-albastru!”

17:19

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 septembrie

17:13

„Trebuie să mai aducem jucători!” Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo – Unirea Slobozia!

16:55

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Care sunt opțiunile pentru „primul 11”

16:50

„Am vorbit cu nea Gigi!” Mihai Pintilii a spus totul despre plecarea de la FCSB: „Poate e mai bine aşa!”

16:38

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB: „N-am deloc emoţii!” Ce a spus despre lupta la tilu

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și