Închide meniul

Imagine rară cu Răzvan Lucescu şi Ivan Savvidis. Românul, întâlnire cu preşedintele lui PAOK, după 5 ani

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2024, 9:05

Reclamă
Imagine rară cu Răzvan Lucescu şi Ivan Savvidis. Românul, întâlnire cu preşedintele lui PAOK, după 5 ani

Imagine rară cu Răzvan Lucescu şi Ivan Savvidis

Imagine rară cu Răzvan Lucescu şi Ivan Savvidis - X PAOK

O imagine rară cu Răzvan Lucescu şi Ivan Savvidis a fost făcută publică de campioana Greciei, pe contul oficial de X. Antrenorul lui PAOK apare alături de controversatul om de afaceri, cei doi fiind cu zâmbetul pe buze, în Halkidiki.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grecii susţin că aceasta este prima întâlnire oficială dintre cei doi, Lucescu şi Savvidis, după cinci ani. Aceştia au vorbit despre transferuri, dar şi despre tactica pentru acest sezon, unul în care oboectivul rămâne titlul în Superliga Greciei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Imagine rară cu Răzvan Lucescu şi Ivan Savvidis

„La cinci ani de la ultima întâlnire, Ivan Savvidis şi Răzvan Lucescu au avut multe să îşi spună. Şi multe motive să zâmbească”, se arată pe contul oficial de X al campioanei Greciei.

Relaţia dintre cei doi a rămas una bună, dacă ţinem cont şi de declaraţiile pe care Lucescu le-a făcut după ce, la finalul stagiunii trecute, şi-a trecut în cont al doilea său titlu cu PAOK.

Reclamă
Reclamă

„Îți voi spune în felul meu, te consider un prieten. E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo șansă să facem asta. Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european.

Răzvan Lucescu, mesaj special pentru Savvidis

Suntem aici și am adus titlul șefului (n.r. – patronul Ivan Savvidis). El, finanțatorul, a creat echipa această unită, el a adus toți jucătorii. Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană.

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat pe durata întregului sezon. E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a spus Lucescu.

Reclamă

PAOK a început perfect şi noul sezon, având 9 puncte după primele 3 etape. Duminică, de la ora 20:30, urmează derby-ul cu Panathinaikos, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:56

VIDEODavid Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

21:42

„Dacă el e dinozaur, eu ce mai sunt?” Cristi Săpunaru, mesaj savuros despre Dan Nistor, înaintea confruntării cu U Cluj

21:39

CS Dinamo – Fredericia HK 37-28! Campioana României, debut excelent în grupa A din EHF Champions League!

21:25

VideoMagdalena Rusu a venit alături de mama ei la Cotroceni, unde a fost decorată de Klaus Iohannis: „Am trăit s-o văd şi pe asta!”

20:58

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Ce a spus şi Adi Vasile

20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și