Închide meniul

Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2024, 9:45

Reclamă
Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer

Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer

Djokovic, Nadal şi Federer, la Laver Cup - Profimedia Images

Toni Nadal a fost întrebat cine este GOAT-ul din tenis, între cei trei mari care au dominat ultimele decenii, Rafael Nadal, Novak Djokovic şi Roger Federer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai cunoscut unchi din tenisul mondial, care acum are o funcţie importantă la Academia Rafael Nadal, a admis că Nole este numărul 1, cifrele fiind de partea super-campionului sârb. Toni a fost însă fascinat de jocul lui Roger Federer şi susţine că Nadal ar fi fost numărul 1 all time, dacă nu ar fi avut atâtea accidentări.

Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer

„Cel care a jucat cel mai bun tenis este Roger Federer. Cel mai bun este Novak Djokovic. El a câştigat cele mai multe trofee. Cine putea fi cel mai bun fără accidentări?

Nepotul meu, Rafa, dar el a suferit prea multe accidentări. La final, cel mai bun este Djokovic, dar, în opinia mea, ce am văzut pe teren când juca Federer, nimeni nu a mai făcut aşa ceva!”, a spus Toni Nadal, citat de welovetennis.fr.

Statistica susţine analiza lui Toni, legată de accidentările lui Rafa: ibericul a ratat 18 turnee de Grand Slam. Ţinând cont că Nadal a câştigat unul din trei Grand Slam-uri la care a participat, el putea să mai aibă cel puţin 5 trofee, fără desele accidentări.

Reclamă
Reclamă

Pentru prima dată după 2002, niciun jucător din „Big Three” nu a câştigat un grand slam în 2024

Sfârşitul unei ere. După două decenii dominate de „Big Three”, niciunul dintre cei trei monştri sacri ai tenisului nu a câştigat un trofeu de grand slam în 2024, o premieră după 2002.

Eliminarea timpurie la US Open a lui Novak Djokovic, care a recunoscut că a jucat unul dintre „cele mai proaste meciuri din viaţa sa” împotriva lui Alexei Popyrin vineri seara, a marcat sfârşitul acestei dominaţii.

Sfârşitul dominaţiei nu este deloc surprinzător, având în vedere că Rafael Nadal nu a fost niciodată atât de aproape de retragere, iar Roger Federer s-a retras de ceva timp.

Reclamă
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:42

„Dacă el e dinozaur, eu ce mai sunt?” Cristi Săpunaru, mesaj savuros despre Dan Nistor, înaintea confruntării cu U Cluj

21:39

CS Dinamo – Fredericia HK 37-28! Campioana României, debut excelent în grupa A din EHF Champions League!

21:25

VideoMagdalena Rusu a venit alături de mama ei la Cotroceni, unde a fost decorată de Klaus Iohannis: „Am trăit s-o văd şi pe asta!”

20:58

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Ce a spus şi Adi Vasile

20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

19:52

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și