Închide meniul

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „De la suporter, la idol roș-albastru!”

Alex Ioniță Publicat: 12 septembrie 2024, 17:22

Reclamă
FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „De la suporter, la idol roș-albastru!

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal

FOTO: Facebook / FCSB

Oficialii de la FCSB au făcut o postare superbă, după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal. Campioana României nu l-a uitat pe portarul care a fost legitimat la club în perioada iulie 2009 – iulie 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea miercuri, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Ultimul club la care a activat a fost Abha, din Arabia Saudită.

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal

La o zi după anunțul lui Tătărușanu, oficialii de la FCSB au făcut o postare prin care i-au descris cariera lui Tătărușanu, alături de mesajul: „Ciprian Tătărușanu, de la suporter la idol roș-albastru”.

„Unul dintre cei mai importanți portari din istoria modernă a fotbalului românesc a decis să se retragă și a făcut-o printr-un anunț discret, elegant și plin de respect, așa cum a fost el în întreaga sa carieră.

Ciprian Tătărușanu nu a fost printre cei mai mediatizați jucători din istoria clubului nostru sau a echipei naționale, dar a fost, în mod cert, unul dintre cei valoroși. Și de multe ori erou, punând umărul la calificări importante în diferite faze ale cupelor europene pentru clubul nostru.

Reclamă
Reclamă

De amintit loviturile de departajare apărate în meciul cu Grashoppers, din 2010, în urma cărora roș-albaștrii s-au calificat în grupele UEFA Europa League, intervențiile fabuloase din returul cu Ajax, tot la penalty-uri, precum și un alt penalty important apărat la 0-0, în deplasarea de la Tbilisi, în urma căruia s-a deschis practic drumul spre o nouă prezență în grupele UEFA Champions League.

Dublu campion al României, câștigător al Cupei și Supercupei României, toate apărând culorile roș-albastre, pe care le-a iubit din copilărie și pe care a ajuns să le onoreze ca jucător.

În plus, titlul de campion al Italiei cu un nume uriaș, AC Milan (trofeu obținut și datorită penalty-ului apărat de el în Derby della Madonnina) și participarea la EURO 2016 cu România reprezintă, pe lângă momentele de succes din cupele europene, marile borne ale carierei lui Ciprian Tătărușanu.

Reclamă

Pentru toată dragostea arătată clubului nostru, precum și pentru performanțele incredibile obținute alături de roș-albaștri, îți mulțumim, Tataris!”, au notat oficialii campioanei.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea

Ciprian Tătăruşanu a ales să se retragă din fotbal în plin campionat. Abha, echipa sa, a bifat deja trei partide în noul sezon, însă „Tătă” nu a fost în lot.

Ciprian Tătăruşanu a transmis un mesaj emoţionant prin care şi-a anunţat retragerea. Acesta a subliniat că a dat totul pentru fotbal, şi a fost răsplătit pe măsură.

„Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat și onorat să îl practic! Ți-am dat totul din primele zile și până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îți mulțumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele. Ele m-au făcut omul care sunt azi!

Și pentru toți suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii și jurnaliștii cu care m-am intersectat în acest parcurs. Am încercat să îi tratez cu respect și sper că am reușit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes! Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulțumesc pentru tot!”, a anunţat Ciprian Tătăruşanu, pe Instagram.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:42

„Dacă el e dinozaur, eu ce mai sunt?” Cristi Săpunaru, mesaj savuros despre Dan Nistor, înaintea confruntării cu U Cluj

21:39

CS Dinamo – Fredericia HK 37-28! Campioana României, debut excelent în grupa A din EHF Champions League!

21:25

VideoMagdalena Rusu a venit alături de mama ei la Cotroceni, unde a fost decorată de Klaus Iohannis: „Am trăit s-o văd şi pe asta!”

20:58

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Ce a spus şi Adi Vasile

20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

19:52

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și