Închide meniul

Kylian Mbappe, victorie în procesul cu PSG! Campioana Franţei, obligată să-i plătească jucătorului o sumă fabuloasă

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 19:17

Reclamă
Kylian Mbappe, victorie în procesul cu PSG! Campioana Franţei, obligată să-i plătească jucătorului o sumă fabuloasă

Kylian Mbappe, victorie în procesul cu PSG

Kylian Mbappe, în timpul unui meci/ Profimedia

Kylian Mbappe a obţinut o victorie în procesul cu PSG. Comisia juridică a Ligii de Fotbal Profesionist din Franţa a obligat-o pe campioana Franţei să plătească suma de 55 de milioane de euro, sumă cerută de starul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe le-a cerut oficialilor de la PSG să îi fie plătite salariile din perioada aprilie-iunie 2024. Starul francez a semnat în vară cu Real Madrid.

Kylian Mbappe, victorie în procesul cu PSG

În hotărârea sa, comisia consideră că PSG nu i-a plătit „în mod greşit” fostului său atacant „elementele salariale prevăzute în amendamentul la contractul de muncă încheiat între cele două părţi la 21 mai 2022”, un amendament aprobat de LFP.

Conducerea PSG estima că are un acord verbal cu Kylian Mbappé în cazul în care acesta părăseşte clubul fără nicio taxă de transfer. La rândul său, atacantul a replicat că termenii acestui acord verbal nu au fost respectaţi de PSG, deoarece şi-a văzut timpul de joc redus drastic după ce şi-a anunţat plecarea la sfârşitul sezonului.

PSG are la dispoziţie o săptămână pentru a plăti suma de 55 de milioane de euro, în contul lui Kylian Mbappe.

Reclamă
Reclamă

După ce a audiat miercuri avocaţii ambelor părţi şi a încercat o mediere, pe care Kylian Mbappé a refuzat-o, comisia juridică a decis că niciunul dintre probele din dosar nu era de natură să dovedească „fie formarea unui acord rezultat din oferta făcută” de Mbappé, precizând că „oferta fiind caducă”, „fie un drept din partea Paris Saint-Germain de a nu plăti componentele salariale prevăzute în contract”.

În consecinţă, comisia juridică a LFP a ordonat PSG să plătească ceea ce îi datorează fostului său jucător în termen de o săptămână: 55 de milioane de euro, corespunzând salariului din ultimele trei luni ale jucătorului la Paris şi bonusurilor de etică corespunzătoare.

Kylian Mbappe a primit nota 3, după Franţa – Italia 1-3

Kylian Mbappe a primit nota 3, după Franţa – Italia 1-3. Echipa lui Didier Deschamps a avut parte de un debut de coşmar în noua ediţie a Nations League. Chiar dacă Barcola a marcat cel mai rapid gol din istoria competiţiei, campioana europeană din urmă cu trei ani a reuşit o răsturnare spectaculoasă de scor.

Reclamă

După meciul de vineri seară, presa din Franţa nu a menajat starurile din naţională. Kylian Mbappe, jucătorul celor de la Real Madrid, a primit nota 3 pentru prestaţia din meciul cu Italia, potrivit footmercato.com.

În ciuda notei foarte mici primite de fostul star de la PSG, nu a fost şi cea mai mică. Fofana a primit nota 2, cea mai mare eroare fiind „catastrofala pierdere a balonului care a dus la golul doi al italienilor”.

Antoine Griezmann, o altă vedetă a Franţei, a primit nota 2,5. Clauss, Kante şi Konate nu au scăpat nici ei, fiecare fiind notat cu 3.

„Eu sunt mereu cel responsabil. Eu mă asigur să le spun ce văd. Ştiu foarte bine că am fost departe de cea mai bună versiune a noastră din punct de vedere individual. A fost foarte greu pentru noi. Am pierdut prea multe dueluri, am făcut multe greşeli”, a declarat Didier Deschamps, potrvit sursei menţionate anterior.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:56

VIDEODavid Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

21:42

„Dacă el e dinozaur, eu ce mai sunt?” Cristi Săpunaru, mesaj savuros despre Dan Nistor, înaintea confruntării cu U Cluj

21:39

CS Dinamo – Fredericia HK 37-28! Campioana României, debut excelent în grupa A din EHF Champions League!

21:25

VideoMagdalena Rusu a venit alături de mama ei la Cotroceni, unde a fost decorată de Klaus Iohannis: „Am trăit s-o văd şi pe asta!”

20:58

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Ce a spus şi Adi Vasile

20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și