Închide meniul

Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României

Bogdan Stănescu Publicat: 13 septembrie 2024, 8:12

Reclamă
Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu! Ce i-a transmis selecţionerul României

Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Un jucător de la naţională e out în mandatul lui Mircea Lucescu! George Puşcaş a fost nemulţumit că nu a fost în lotul României la meciul cu Lituania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a rostit o frază care l-a deranjat pe Mircea Lucescu. Selecţionerul i-a transmis ulterior că, dacă e nemulţumit, poate merge acasă şi nu va mai fi chemat la lot.

Un jucător de la naţională e OUT în mandatul lui Mircea Lucescu!

Surprinzător, George Puşcaş chiar a plecat, iar Mircea Lucescu a decis să nu îl mai cheme în mandatul lui la naţională, informează digisport.ro.

Pușcaș pare că a făcut la fel. Mircea Lucescu i-a spus ‘sunteți în tribună tu și Cristea (n.r. Iulian)’. Și atunci s-a enervat, nu chiar față în față, și a spus ‘Îmi fac bagajul și plec acasă’.

Da, Lucescu i-a zis ‘Dacă nu îți convine, du-te acasă și nu te mai chem”, susţine sursa citată.

Reclamă
Reclamă

România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol

Naţionala României a învins echipa Lituania, scor 3-1 (1-1), luni seară, în primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor. Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Partida de pe Stadionul Steaua a început perfect pentru tricolori, care au deschis scorul în minutul 4, după o pasă excelentă a lui Stanciu, finalizată de Valentin Mihăilă. Lituanienii au replicat printr-o dublă ocazie la poarta lui Târnovanu, în minutul 29, dar portarul nostru a fost la post. Drăguş a trimis puţin pe lângă poartă două minute mai târziu, dar oaspeţii au egalat în minutul 34, prin Kucys, la o acţiune de atac care a surprins defensiva tricoloră. Târnovanu a mai scos odată, în minutul 57, însă lituanienii au reuşit să înscrie în minutul 78. Intrat de doar câteva minute, Antanavicius a înscris cu capul, dar după verificarea VAR golul a fost anulat.

Tricolorii au preluat conducerea în minutul 87. Ianis Hagi a fost faultat în careu de către Lasickas, arbitrul a dictat penalty după ce faza a fost controlată de VAR, iar Răzvan Marin a transformat. În minutul 90+2 Alexandru Mitriţă a plecat pe contraatac, a trimis la Alibec, acesta i-a pasat tot lui, iar Mitriţă a stabilit scorul final, 3-1 pentru România.

Reclamă

În grupa UEFA Nations League România are şase puncte şi ocupă primul loc. Naţionala e urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta”

(n.r: Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?) Aveam doi portari. Pe urmă, jucam pe Ghencea, trebuia să fie un jucător de la Steaua (n.r.: FCSB) pe teren, dar nu ăsta a fost motivul principal. Motivul principal e că e un portar înalt, tânăr, care încă poate să evolueze. Niţă are 37 de ani.

Trebuie să ne gândim ce va fi după aceea şi eu sunt obligat să fac lucrul acesta”, a declarat Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:14

Gică Hagi, răspuns dur pentru suporterii care „au luat foc” după plecările lui Grameni și Popescu: „Ne facem că nu știm”

17:12

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 septembrie

16:44

România – China 1-0, la Cupa Davis! Cezar Crețu a câștigat primul meci. L-a învins pe Yunchaokete Bu

16:27

Arouca – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Campioana vrea să își continue seria perfectă în Liga Portugal

15:57

VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua se sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului

15:21

FCSB, anunţ despre pachetele pentru meciurile din Europa League! Când se vor pune în vânzare şi costă

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 3 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 4 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 5 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 6 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte
Citește și