Închide meniul

Derby-ul CFR Cluj – FCSB va fi sold-out! Cristi Balaj a anunţat câte bilete mai sunt disponibile în momentul de faţă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 septembrie 2024, 13:02

Reclamă
Derby-ul CFR Cluj – FCSB va fi sold-out! Cristi Balaj a anunţat câte bilete mai sunt disponibile în momentul de faţă

Derby-ul CFR Cluj - FCSB va fi sold-out!

Imagine dintr-un meci jucat între CFR Cluj şi FCSB / Profimedia Images

Derby-ul CFR Cluj – FCSB va fi sold-out! Cristi Balaj a anunţat că, în acest moment, mai sunt doar 2.000 de bilete la derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FCSB se dispută duminică, de la ora 21:00, pe Cluj Arena. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Derby-ul CFR Cluj – FCSB va fi sold-out! Cristi Balaj a anunţat câte bilete mai sunt disponibile în momentul de faţă

Meciurile dintre CFR Cluj și FCSB rămân, indiferent de poziția în clasament a echipelor, un derby. Pentru noi, este foarte important acest meci. Superliga și Cupa României sunt singurele competiții care ne-au mai rămas și trebuie să recâștigăm încrederea suporterilor. Am dezamăgit atât în derby-ul local, cât și în cupele europene, unde am fost eliminați în play-off.

În principiu, va fi sold-out. Din informațiile de la club, s-au vândut deja peste 8.000 de bilete. Avem și abonații. Au mai rămas disponibile aproximativ 2.000 de bilete. Zona dintre cele două galerii nu va fi ocupată. Încercăm să protejăm ambele galerii și vor fi multe scaune nevalorificate.

Din acest punct de vedere, jucătorii nu au de ce să se teamă. E frumos să joci pe un stadion în care există spectatori. Oamenii și iubitorii de fotbal vin la stadion când joacă echipe importante. Repet, meciurile dintre CFR și FCSB aduc spectatori la stadion. Suntem liniștiți.

Reclamă
Reclamă

De obicei, atunci când jucăm împotriva celor de la Dinamo, Rapid, FCSB sau U Cluj, suporterii acestor echipe își cumpără bilete în tribuna 2. La partidele cu FCSB, spectatorii își păstrează locul de pe scaun. Nu migrează”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Mihai Stoica a anunţat că un titular are şanse mici să joace în derby-ul din Gruia. După Malcom Edjouma, un alt jucător de la FCSB este accidentat şi are şanse mici de a juca cu CFR Cluj.

Mihai Stoica a spus Lixandru încă nu şi-a revenit după accidentarea din meciul cu UTA şi că se antrenează separat.

Reclamă

„Lixandru se pregăteşte separat. A făcut entorsă (n.r. – în meciul cu UTA), trebuia să fie la echipa naţională. Nu cred că poate să joace cu CFR Cluj”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Revenirea FCSB-ului pe Arena Naţională se amână. De la începutul acestui sezon, campioana României a fost nevoită să joace în Ghencea şi pe stadionul Arcul de Triumf. Cauza a reprezentat-o faptul că pe cel mai mare stadion al ţării au avut loc mai multe concerte.

Arena Naţională nu va fi disponibilă nici în perioada 20-22 septembrie din cauza unui festival gastronomic. Acesta e organizat în acea perioadă pe străzile din jurul stadionului. Din motive de siguranţă, Jandarmeria Română a interzis disputarea partidei. Meciul FCSB – Petrolul este considerat meci cu grad ridicat de risc.

O altă variantă pentru FCSB ar fi fost stadionul Arcul de Triumf. Pentru acest lucru, partida cu Petrolul ar fi trebuit reprogramată pe 20 septembrie. Pe 21 septembrie este programat un meci de rugby. Cu toate acestea, deţinătorii de drepturi TV nu au fost de acord cu modificarea, a precizat Stoica. Singura variantă pentru FCSB a rămas astfel stadionul Steaua.
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:44

România – China 1-0, la Cupa Davis! Cezar Crețu a câștigat primul meci. L-a învins pe Yunchaokete Bu

16:27

Arouca – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Campioana vrea să își continue seria perfectă în Liga Portugal

15:57

LIVE VIDEOA doua se sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului este în AntenaPLAY! Max Verstappen, cel mai rapid în FP1

15:21

FCSB, anunţ despre pachetele pentru meciurile din Europa League! Când se vor pune în vânzare şi costă

14:46

VIDEOCalificările etapei de Formula 2 din Azerbaidjan au fost în AntenaPLAY! Richard Verschoor, cel mai rapid pilot

14:45

FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 3 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 4 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 5 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte 6 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic”
Citește și