Închide meniul

România – China 1-0, la Cupa Davis! Cezar Crețu a câștigat primul meci. L-a învins pe Yunchaokete Bu

Alex Ioniță Publicat: 13 septembrie 2024, 16:44

Reclamă
România – China 1-0, la Cupa Davis! Cezar Crețu a câștigat primul meci. L-a învins pe Yunchaokete Bu

România - China 1-0, la Cupa Davis!

România conduce China, la Cupa Davis, cu scorul de 1-0! Cezar Creţu (292 ATP) l-a învins, vineri, pe Yunchaokete Bu (113 ATP), în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis, care are loc la Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Creţu s-a impus cu scorul de 3-6, 6-4, 7-6 (4), înn trei ore şi şapte minute.

România – China 1-0, la Cupa Davis!

Al doilea meci de simplu de vineri, din cadrul întâlnirii din Grupa Mondială IIa Cupei Davis, îi va opune pe Gabi Adrian Boitan (364 ATP la simplu) lui pe Yi Zhou (527 ATP), notează news.ro.

Ziua de sâmbătă va începe cu partida de dublu, dintre perechea Victor Cornea/Bogdan Pavel şi cuplul Fajing Sun/Rigele Te. Cornea ocupă locul 80 în lume la dublu, Pavel este pe 272, Sun pe 289, iar Te pe 742.

Ultimele două meciuri de simplu se vor juca între Filip Cristian Jianu (234 ATP) şi Bu, respectiv între Creţu şi Zhou, ambele fiind dueluri care au loc în premieră.

Reclamă
Reclamă

România şi China nu s-au mai întâlnit până acum în Cupa Davis, Craiova găzduind, în premieră, un meci din cadrul acestei competiţii.

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner, aşteptaţi să domine tenisul mondial în următorii 20 de ani

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner pot domina tenisul mondial în următorii 20 de ani, la fel cum au făcut-o Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic în ultimele două decenii, în care au câştigat 66 de turnee de Grand Slam.

Alcaraz şi Sinner şi-au împărţit în 2024 titlurile majore. Spaniolul s-a impus la Roland Garros şi Wimbledon, în timp ce italianul e campion la Australian Open şi US Open.

Reclamă

„Sunt încă foarte tineri, Sinner şi Carlos. E clar că sunt foarte buni, am hotărât deja că vor fi printre cei mai buni în următorii 20 de ani, la fel cum au fost Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

Multe lucruri se pot întâmpla, nu e uşor să menţii acelaşi nivel pentru atâţia ani. E greu să împartă turneele de Grand Slam aşa cum au făcut-o în acest an. Noi jucător pot să apară. Nu cred că viitorul le va aparţine doar lor, dar ei vor fi acolo sus pentru mulţi ani”, a spus Carreno Busta, pentru Punto de Break.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:42

Aaron Boupendza a fost prezentat oficial de Rapid! Prima reacție a atacantului: „Marius Șumudică e ca un tată pentru mine”

20:33

Nebunie totală! Peste 10 mii de bilete pentru meciurile celor de la FCSB în Europa League s-au vândut în doar o oră

20:31

Ce notă a primit Florinel Coman, după ce a fost integralist în Al-Gharafa – Al-Shamal 1-1! Verdictul specialiștilor

20:10

Dinamo – Unirea Slobozia LIVE TEXT (21:00). Duel tare pe Arcul de Triumf. Echipele de start

19:45

„Chiar în halul ăsta să îți bați joc de noi?!” Noul autocar al lui Dinamo ar fi folosit de FCSB în trecut: „Ireal”

19:04

Mihai Popescu, dezvăluiri despre transferul la FCSB: „Ştiam că a căzut la un moment dat! Cu nea Gigi mă ştiam oarecum”

1 VIDEOCharles Leclerc, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Azerbaidjanului 2 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Răzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte 6 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic”
Citește și