Închide meniul

Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin, înainte de derby-ul Tottenham – Arsenal! Presa britanică a făcut anunțul

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 9:43

Reclamă
Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin, înainte de derby-ul Tottenham – Arsenal! Presa britanică a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin, înainte de derby-ul Tottenham - Arsenal!

Radu Drăgușin, în timpul unui meci la Tottenham/ Profimedia

Iată ce se întâmplă cu Radu Drăgușin, înainte de derby-ul Tottenham – Arsenal! Englezii au făcut anunțul momentului pentru fundașul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgușin a fost titular în partida dintre Newcastle și Tottenham, scor 2-1, din etapa cu numărul 3 a sezonului de Premier League. Chiar dacă Spurs a pierdut duelul, românul a fost lăudat de englezi, pentru prestația sa.

Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin, înainte de derby-ul Tottenham – Arsenal!

La acel meci, Radu Drăgușin a fost titular deoarcece Micky van de Ven a fost accidentat. Acum însă, fundașul din Olanda este așteptat să joace în partida cu Arsenal, din etapa a 4-a.

Astfel, potrivit site-urilor britanice precum 90min.com sau goal.com, Radu Dăgușin va fi rezervă în derby-ul cu Arsenal. De altfel, majoritatea publicațiilor din Marea Britanie nu l-au inclus pe Radu Drăgușin în echipa probabilă a celor de la Spurs, pentru duelul cu marea rivală.

În acest sezon, Radu Drăgușin a fost rezervă neutilizată în primele 2 partide de Premier League. În duelul cu Newcastle a avut o prestație bună și și-a salvat echipa la o serie de faze periculoase a adversarilor.

Reclamă
Reclamă

Derby-ul dintre Tottenham și Arsenal va începe duminică, de la ora 16:00. Partida care contează pentru etapa cu numărul 4 a sezonului din campionatul Anglei va putea fi urmărită în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Radu Drăguşin, remarcat de englezi după meciurile la echipa naţională! La ce trebuie să se aştepte internaţionalul român

Radu Drăguşin a fost remarcat de englezi după meciurile la echipa naţională. Fundaşul celor de la Tottenham a fost titular în cele două meciuri ale României din noua ediţie de Nations League.

România s-a impus în primul meci, din Kosovo, cu 3-0, după care a câştigat şi duelul de pe stadionul Steaua cu Lituania, scor 3-0.

Reclamă

Prestaţiile lui Drăguşin din cele două meciuri au fost apreciate şi de britanici. Chiar dacă nu şi-a câştigat încă postul de titular în echipa lui Ange Postecoglou, internaţionalul român trebuie să se aştepte la mai multe minute în perioada următoare, în condiţiile în care Tottenham va începe să evolueze în Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei şi Europa League:

„Minutele din pauza internațională vor face mult bine pentru jucători precum Drăgușin, care încă își caută forma fizică maximă la începutul acestui nou sezon.

Românul va avea o mulțime de minute odată cu începerea cupelor și Europa League”, au scris cei de la spurs-web.com.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:27

Cristiano Ronaldo ratează debutul lui Al-Nassr în Liga Campionilor Asiei! Lovitură uriașă pentru clubul saudit

14:11

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY! Spectacol la Baku

14:05

Tottenham – Arsenal LIVE SCORE (16:00)! Derby încins pentru echipa lui Drăgușin! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

13:40

VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

13:22

Lovitură pentru Lewis Hamilton, înainte de cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Va lua startul de pe linia boxelor

13:19

PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” pentru Răzvan Lucescu în Super Liga Greciei

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și