Închide meniul
LIVE SCORE

Tottenham – Arsenal 0-1! Radu Drăgușin a fost rezervă! Barcelona, spectacol total pe terenul Gironei

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 19:07

Reclamă
Tottenham – Arsenal 0-1! Radu Drăgușin a fost rezervă! Barcelona, spectacol total pe terenul Gironei

Tottenham - Arsenal 0-1! Radu Drăgușin a fost rezervă

Gabriel, după ce a marcat în Tottenham - Arsenal / Profimedia

Derby-ul dintre Tottenham și Arsenal a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. „Tunarii” s-au impus în derby-ul nordului Londrei cu 1-0, graţie golului marcat de Gabriel. Radu Drăguşin a fost rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot astăzi se vor juca și partidele Girona – Barcelona, de la 17:15 și Atletico Madrid – Valencia, de la 22:00.

LIVE SCORE | Tottenham – Arsenal 0-1. Girona – Barcelona se joacă ACUM

Min. 86: Girona – Barcelona 1-4! Cartonaş roşu Ferran Torres! Jucătorul catalanilor a fost eliminat direct pentru un fault dur.

Min. 80: Girona – Barcelona 1-4! Gazdele au redus din diferenţă prin Stuani.

Min. 64: Girona – Barcelona 0-4! Pedri a înscris şi el pentru catalani.

Reclamă
Reclamă

Min. 47: Girona – Barcelona 0-3! Dani Olmo a marcat imediat după pauză cu un gol superb.

Min. 36: Girona – Barcelona 0-2! Gool Barcelona! Lamine Yamal a reuşit dubla cu un şut de la marginea careului.

Min. 30: Girona – Barcelona 0-1! Lamine Yamal a deschis scorul după o eroare colosală a unui fundaş de la Girona.

Reclamă

Min. 1: A început meciul dintre Girona şi Barcelona.

Tottenham – Arsenal 0-1

Update 17:55: Fluier final! Arsenal a câştigat derby-ul nordului Londrei graţie reuşitei lui Gabriel.

Min. 64: Tottenham – Arsenal 0-1! Gool Arsenal! Gabriel a deschis scorul cu o lovitură de cap din interiorul careului de 6 metri al lui Vicario.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Tottenham (4-3-3): Vicario – Porro, Romero, van de Ven, Udogie – Bentancur, Maddison, Johnson – Kulusevski, Son, Solanke
Rezerve: Forster – Bergvall, Davies, Drăgușin, Gray, Odobert, Sarr, Spence, Werner
Antrenor: Ange Postecoglou

Arsenal (4-2-3-1): Raya – White, Saliba, Gabriel, Timber – Jorginho, Partey – Saka, Trossard, Martinelli – Havertz
Rezerve: Neto – G. Jesus, Heaven, Kabia, Kacurri, Kiwior, Lewis-Skelly, Nwaneri, Sterling
Antrenor: Mikel Arteta

Tottenham primește vizita rivalei Arsenal după ce, în etapa precedentă de Premier League, a fost învinsă de Newcastle, cu scorul de 1-2, într-un meci în care Ange Postecoglou l-a titularizat pe Radu Drăgușin.

De cealaltă parte, Arsenal a obținut, pe teren propriu, un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu Brighton, în etapa a 3-a din Premier League.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, Arsenal s-a impus cu scorul de 3-2, în deplasare.

Cele mai tari meciuri ale serii:

Fanii lui Tottenham, dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle

Fanii lui Tottenham au fost dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle. Suporterii echipei la care este legitimat românul au luat cu asalt rețelele de socialiare, la finalul partidei din etapa a 3-a.

Radu Drăgușin a fost integralist în înfrângerea lui Tottenham, scor 1-2, cu Newcastle. Duelul a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Suporterii echipei antrenate de Ange Postecoglou l-au lăudat pe Drăgușin după meciul cu Tottenham. Românul s-a remarcat la prima fază a reprizei secunde, atunci când l-a blocat pe Isak, care se afla într-o situație ideală de a marca.

„Radu Drăgușin este un erou”; „Drăgușin a fost superb azi!”; „Surprinzător, Drăgușin a făcut un meci foarte bun!”; „Drăgușin a fost de aur! Romero a cauzat doar probleme azi!” ; „Drăgușin a jucat mai bine decât Virgil Van Djik, în fața lui Newcastle!”; „Drăgușin ar trebui să fie titular, nu Romero!”, au fost doar o parte dintre reacțiile oferite de fanii lui Tottenham, pe X (fostul Twtitter).

Pentru Radu Drăgușin a fost primul meci din noul sezon de Premier League. În primele 2 partide ale campionatului, românul a fost lăsat de Ange Postecoglou pe banca de rezerve.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:02

CSM Bucureşti a învins Storhamar în Liga Campionilor! Cristina Neagu, tot mai aproape de recordul all-time de goluri marcate

18:49

Simona Halep a dat verdictul despre colaborarea dintre Patrick Mouratoglou şi Naomi Osaka! În ce relaţii a rămas cu francezul

18:48

LIVE SCOREPoli Iași – Universitatea Craiova 1-0. Kamberi a deschis scorul în Copou. Albanezul a mai ratat o ocazie uriaşă

17:58

VideoSergio Perez, dărâmat după accidentul cu Carlos Sainz din Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Dezastru! Nu mai am cuvinte”

17:40

LIVE VIDEOFC Porto – Farense 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Galeno a deschis scorul din penalty. Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

17:40

VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 5 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 6 Carlos Sainz, probleme la Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Nu pot să îl mişc. Sper că mă voi simţi mai bine”
Citește și