Închide meniul
LIVE SCORE

Tottenham – Arsenal se joacă ACUM! Radu Drăgușin e rezervă! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 15:05 / Actualizat: 15 septembrie 2024, 16:08

Reclamă
Tottenham – Arsenal se joacă ACUM! Radu Drăgușin e rezervă! Barcelona joacă de la 17:15! Atletico, la 22:00

LIVE SCORE | Tottenham - Arsenal (16:00)

Profimedia

Derby-ul dintre Tottenham și Arsenal este în format LIVE SCORE pe AS.ro. Va fi un duel „de foc” pentru echipa la care este legitimat Radu Drăgușin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot astăzi se vor juca și partidele Girona – Barcelona, de la 17:15 și Atletico Madrid – Valencia, de la 22:00.

LIVE SCORE | Tottenham – Arsenal  se joacă ACUM

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Tottenham (4-3-3): Vicario – Porro, Romero, van de Ven, Udogie – Bentancur, Maddison, Johnson – Kulusevski, Son, Solanke
Rezerve: Forster – Bergvall, Davies, Drăgușin, Gray, Odobert, Sarr, Spence, Werner
Antrenor: Ange Postecoglou

Reclamă
Reclamă

Arsenal (4-2-3-1): Raya – White, Saliba, Gabriel, Timber – Jorginho, Partey – Saka, Trossard, Martinelli – Havertz
Rezerve: Neto – G. Jesus, Heaven, Kabia, Kacurri, Kiwior, Lewis-Skelly, Nwaneri, Sterling
Antrenor: Mikel Arteta

Tottenham primește vizita rivalei Arsenal după ce, în etapa precedentă de Premier League, a fost învinsă de Newcastle, cu scorul de 1-2, într-un meci în care Ange Postecoglou l-a titularizat pe Radu Drăgușin.

De cealaltă parte, Arsenal a obținut, pe teren propriu, un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu Brighton, în etapa a 3-a din Premier League.

Reclamă

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, Arsenal s-a impus cu scorul de 3-2, în deplasare.

Cele mai tari meciuri ale serii:

  • Girona – Barcelona (17:15)
  • Atletico – Valencia (22:00)

Fanii lui Tottenham, dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle

Fanii lui Tottenham au fost dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle. Suporterii echipei la care este legitimat românul au luat cu asalt rețelele de socialiare, la finalul partidei din etapa a 3-a.

Radu Drăgușin a fost integralist în înfrângerea lui Tottenham, scor 1-2, cu Newcastle. Duelul a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Suporterii echipei antrenate de Ange Postecoglou l-au lăudat pe Drăgușin după meciul cu Tottenham. Românul s-a remarcat la prima fază a reprizei secunde, atunci când l-a blocat pe Isak, care se afla într-o situație ideală de a marca.

„Radu Drăgușin este un erou”; „Drăgușin a fost superb azi!”; „Surprinzător, Drăgușin a făcut un meci foarte bun!”; „Drăgușin a fost de aur! Romero a cauzat doar probleme azi!” ; „Drăgușin a jucat mai bine decât Virgil Van Djik, în fața lui Newcastle!”; „Drăgușin ar trebui să fie titular, nu Romero!”, au fost doar o parte dintre reacțiile oferite de fanii lui Tottenham, pe X (fostul Twtitter).

Pentru Radu Drăgușin a fost primul meci din noul sezon de Premier League. În primele 2 partide ale campionatului, românul a fost lăsat de Ange Postecoglou pe banca de rezerve.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:04

Charles Leclerc a dezvăluit unde a pierdut Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Uneori faci greşeli şi înveţi din ele”

16:29

VideoSergio Perez şi Carlos Sainz, accident în Marele Premiu al Azerbaidjanului! S-a schimbat liderul în clasamentul constructorilor

15:54

Oscar Piastri, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului! Ce a spus pilotul de la McLaren

15:40

VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku

15:37

Miriam Bulgaru a câștigat turneul Țiriac Foundation Trophy! A învins-o pe Kathinka von Deichmann în 3 seturi

14:48

Momente de reculegere în Liga 1, după moartea lui Gigi Mulțescu! Anunțul făcut de Federația Română de Fotbal

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOFC Porto – Farense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:30). Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și