Închide meniul

„Niciodată!” Nicuşor Bancu a răbufnit după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0: „Nu ştiu de ce am mai jucat”

Alex Masgras Publicat: 15 septembrie 2024, 21:04

Reclamă
„Niciodată! Nicuşor Bancu a răbufnit după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0: „Nu ştiu de ce am mai jucat

Nicuşor Bancu a răbufnit după Poli Iaşi - Universitatea Craiova 2-0: "Nu ştiu de ce am mai jucat"

Nicuşor Bancu, în timpul meciului Poli Iaşi - Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Nicuşor Bancu a răbufnit după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0. Emil Săndoi a debutat pe banca moldovenilor cu victorie, în timp ce echipa lui Constantin Gâlcă a suferit a doua înfrângere din această stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida s-a disputat în condiţii dificile. Pe o ploaie torenţială şi un teren impracticabil, jucătorii celor două echipe au avut multe bătăi de cap în repriza a doua a meciului din Copou.

Nicuşor Bancu a răbufnit după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0: „Niciodată! Nu ştiu de ce am mai jucat”

Nicuşor Bancu, căpitanul celor de la Universitatea Craiova, nu a înţeles de ce arbitrul a decis ca partida să se joace până la final pe un astfel de teren. Cu toate acestea, el nu a căutat scuze, mai ales că oltenii nu au reuşit să fructifice mai multe ocazii importante.

Bancu rămâne optimist şi este de părere că echipa sa va arăta mai bine după noile achiziţii:

„Niciodată (n.r.- nu a întâlnit un astfel de gazon)! Nici la Dinamo n-a fost un asemenea teren. Nu știu de ce am mai jucat ultimele minute. Mingea nu mai sărea deloc, dar dacă așa a decis arbitrul…

Reclamă
Reclamă

N-avem nicio scuză, dacă marcam la ocaziile pe care le-am avut, nu mai vorbeam despre teren acum. Craiova arată foarte bine, a doua repriză foarte bună. Cu siguranță, vom arăta și mai bine cu noile achiziții. Ne pare rău că nu am reușit să egalăm”, a declarat Nicuşor Bancu, la digisport.ro.

Alex Mitriţă a ratat un penalty în Poli Iaşi – Universitatea Craiova! Execuţie deplorabilă a jucătorului oltenilor

În minutul 52, Todoroski a comis henţ în careu. După câteva minute bune de analiză VAR, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri pentru Universitatea Craiova.

Alexandru Mitriţă şi-a asumat răspunderea şi a luat balonul. Marcator în meciul România – Lituania din urmă cu câteva zile, Mitriţă a executat foarte slab şi a trimis peste poartă balonul. Imediat după execuţie, jucătorul Craiovei s-a uitat la gazon. Partida s-a disputat în condiţii extreme. A plouat torenţial la Iaşi, iar gazonul nu a rezistat. În ultimele minute ale partidei, jucătorii celor două echipe au avut mari bătăi de cap în a controla balonul.

Reclamă

Cotat la 4 milioane de euro pe transfermarkt.com, Alex Mitriţă este unul dintre cei mai importanţi jucători ai Craiovei. În primele 10 meciuri disputate în acest sezon, Mitriţă a marcat 7 goluri şi a oferit o pasă de gol.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Trebuie să facem schimbări. E ceva ce nu ne convine”

23:49

Promisiunea lui Joyskim Dawa, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Vom reveni în campionat! Avem lot puternic, facem două echipe”

23:40

Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Nu ai voie să nu câştigi!” Despre Louis Munteanu: „Va avea o carieră minunată!”

23:38

Louis Munteanu a explicat gesturile făcute după golurile din CFR Cluj – FCSB 2-2: „Ştiu ei mai bine”. Ce a spus despre schimbare

23:25

„Te gândeşti să pleci de la FCSB?” Adrian Şut a răspuns fără să stea de gânduri: „La un moment, fiecare face asta!”

23:23

„Vreau să distrugem adversarul!” Gigi Becali anunţă schimbări masive după derby-ul cu CFR Cluj: „Şi-au câştigat dreptul de joc”

1 VIDEOFC Porto – Farense 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru dragoni. Braga – Guimaraes 0-2 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 4 CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia 5 Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat 6 VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului
Citește și