Închide meniul

Trupul lui Gigi Mulţescu va fi depus la CS Dinamo! Motivul pentru care nu va fi înmormântat în locul dorit

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2024, 10:04

Reclamă
Trupul lui Gigi Mulţescu va fi depus la CS Dinamo! Motivul pentru care nu va fi înmormântat în locul dorit

Trupul lui Gigi Mulţescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo

Hepta

Trupul lui Gigi Mulţescu va fi depus la CS Dinamo, astăzi. Soţia fostului antrenor şi jucător al „câinilor”, Sonia, a dezvăluit motivul pentru care acesta nu va fi înmormântat în locul dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Mulţescu s-a stins din viaţă la vârsta de 72 de ani. Acesta era internat la spitalul Floreasca de mai bine de o săptămână, confruntându-se cu grave probleme respiratorii.

Trupul lui Gigi Mulţescu va fi depus la CS Dinamo

CS Dinamo a anunţat că cei care vor să-i aducă un ultim omagiu lui Gigi Mulţescu o vor putea face la muzeul clubului, acolo unde trupul său va fi depus luni, până la ora 16:00. Totodată, şi trupul luzi Valentin Samungi, fost mare handbalist, campion mondial cu România, va fi depus tot la muzeul clubului din Ştefan cel Mare.

„În drumul lor spre eternitate, legendele Valentin Samungi și Gheorghe Mulțescu se vor mai opri o dată la Dinamo.

Foștii campioni dinamoviști vor fi depuși mâine, pentru câteva ore, la Sala de trofee a clubului, situată în clădirea centrală din Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 7-9. Cei care vor să le aducă un ultim omagiu o pot face începând cu ora 10:00, până aproape de ora 16:00″, a anunţat CS Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Reclamă

Gigi Mulţescu va fi ulterior înmormântat în Bucureşti, deşi acesta şi familia sa şi-ar fi dorit să fie înmormântat în satul Subcetate, din judeţul Hunedoara. Sonia, soţia legendei lui Dinamo, a dezvăluit motivul pentru care fostul antrenor va avea locul de veci în Capitală.

„Noi am fi vrut să-l înmormântăm la Hațeg, în satul Subcetate. Din păcate, mama mea a făcut un accident vascular, iar eu o îngrijesc la mine acasă. N-am cu cine s-o las 3 zile, ca să plec. Suntem nevoiţi să căutăm un loc de veci în Bucureşti. Ne ajută domnul Nicolae Badea şi din acest punct de vedere”, a declarat Sonia Mulţescu, conform sportpesurse.ro.

Soţia lui Gigi Mulţescu, dezvăluiri cutremurătoare

Soţia lui Gigi Mulţescu, dezvăluiri cutremurătoare după moartea fostului mare fotbalist. Fostul mare jucător de la Dinamo a murit la vârsta de 72 de ani, după o lungă suferinţă.

Reclamă

Ne-am căsătorit imediat după ce am dat Bacalaureatul. Apoi am mers la mare. Ne-am hotărât să mergem la mare, iar mama mi-a spus: `Aaa, cum să mergi aşa la mare, necăsătorită?`. Bun, atunci am spus că ne căsătorim. Au fost ani foarte frumoşi alături de Gigi. Cu trăiri intense, cu bucurii pe măsură. Cred că m-am consumat şi eu alături de el mai mult. Bucuriile şi necazurile lui le trăiam şi eu. Da, dar, Gigi m-a susţinut mereu. El a fost omul care m-a pus şi pe mine în valoare.

Tot timpul îmi povestea multe despre fotbal. Noi comentam foarte mult meciurile lui. Când ajungea acasă, ne aşezam şi comentam ce a făcut jucătorul ăla, cine a jucat bine, cine a jucat mai rău, ce a greşit ăla. Eu cunosc persoane şi psihiatra cunoaşte persoane care au Alzheimer, pe care îi tratează de ani de zile. Dar boala lui Gigi a fost foarte accelerată. Îmi dădeam seama de la o zi la alta, când pierdeam câte ceva din el.

Nu mai eram persoana cu care puteam să conversez. Dar m-am mulţumit că era lângă mine. Cumpăram rebusuri la fel, făceam concursuri care termină primul. Aveam preocupări comune. Citeam cărţi şi le-am comentat. Dar nu i-a mai făcut plăcere să facă nimic. Nici să se uite la televizor, la meciuri. Sunt rezerve plătite şi care costă o căruţă de bani. Toată ziua erau cu ochii pe el. Dar nu mai înţelegeam ce îmi spunea în ultimele săptămâni. Îmi spunea câte ceva, dar era cu totul pe lângă subiect. Eu îi mai ziceam o poezie, să mă asculte. Dar el avea lumea lui„, a spus Sonia Mulţescu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și