Închide meniul

George Puşcaş, după ce nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Lituania: „Niciodată nu voi comenta deciziile selecționerului!”

Publicat: 16 septembrie 2024, 14:56

Reclamă
George Puşcaş, după ce nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Lituania: „Niciodată nu voi comenta deciziile selecționerului!

George Puşcaş, după ce nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Lituania

George Pușcaș / Profimedia

George Puşcaş a reacţionat după ce nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Lituania. Puşcaş a spus că nu va comenta niciodată deciziile selecţionerului. Puşcaş nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Lituania, câştigat de România cu scorul de 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform informaţiilor AntenaSport, George Puşcaş ar fi aflat de pe reţelele de socializare că nu face parte din lotul pentru meciul cu Lituania. Mai mult, în spaţiul public au apărut şi alte informaţii conform cărora Mircea Lucescu ar fi decis să nu îl mai cheme la echipa naţională.

George Puşcaş, după ce nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Lituania

„Referitor la informațiile care au apărut în mass media în ultimele zile, vreau să clarific câteva lucruri. S-au scris multe lucruri false sau denigratoare despre mine în ultimii ani și nu am reacționat niciodată știind că cine mă cunoaște cu adevărat și urmărește știe mereu care este adevărul despre mine și acțiunile mele, dar când este vorba despre echipa naționala și țara mea consider că este datoria mea să ies în față și să explic!

Așadar, s-a spus că am vrut să plec înainte de meciul cu Lituania. Adevărul este că după ce conducerea clubului a văzut că nu fac parte din lot pentru meciul cu Lituania, am fost întrebat dacă pot să revin mai repede la Bodrum, pentru a prinde antrenamentul de a doua zi și pentru a intra mai repede în pregătirea meciului care urma să se joace în weekend, lucru care nu s-a întâmplat și am ajuns mai târziu la antrenamentele de după. L-am întrebat pe team manager dacă există această opțiune, crezând că poate sunt și obligat, conform regulamentului UEFA, să fac acest lucru. Mi s-a spus că nu e obligatoriu și că domnul Lucescu își dorește să rămân până la finalul acțiunii, adică până la finalul meciului. Am acceptat fără niciun alt comentariu.

Echipa națională este extrem de importantă pentru mine și nu există onoare mai mare decât să fiu convocat să îmi reprezint țara. Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecționerului. Da, este adevărat că mă interesează mereu să înțeleg unde greșesc și cum pot progresa, dar întotdeauna voi respecta și accepta deciziile sale.

Reclamă
Reclamă

La echipa națională suntem o familie și nimeni nu ne poate dezbina. Sunt foarte bucuros că am obținut 6 puncte în primele două meciuri din Liga Națiunilor și vom continua să luptăm pentru România! Hai, România!”, a transmis George Puşcaş pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by George Pușcaș (@puski96)

România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol

Naţionala României a învins echipa Lituania, scor 3-1 (1-1) în primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor. Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Reclamă

Partida de pe Stadionul Steaua a început perfect pentru tricolori, care au deschis scorul în minutul 4, după o pasă excelentă a lui Stanciu, finalizată de Valentin Mihăilă. Lituanienii au replicat printr-o dublă ocazie la poarta lui Târnovanu, în minutul 29, dar portarul nostru a fost la post. Drăguş a trimis puţin pe lângă poartă două minute mai târziu, dar oaspeţii au egalat în minutul 34, prin Kucys, la o acţiune de atac care a surprins defensiva tricoloră. Târnovanu a mai scos odată, în minutul 57, însă lituanienii au reuşit să înscrie în minutul 78. Intrat de doar câteva minute, Antanavicius a înscris cu capul, dar după verificarea VAR golul a fost anulat.

Tricolorii au preluat conducerea în minutul 87. Ianis Hagi a fost faultat în careu de către Lasickas, arbitrul a dictat penalty după ce faza a fost controlată de VAR, iar Răzvan Marin a transformat. În minutul 90+2 Alexandru Mitriţă a plecat pe contraatac, a trimis la Alibec, acesta i-a pasat tot lui, iar Mitriţă a stabilit scorul final, 3-1 pentru România.

În grupa UEFA Nations League România are şase puncte şi ocupă primul loc. Naţionala e urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!” 6 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei
Citește și