Închide meniul

Lovitură uriașă pentru Barcelona! Jucătorul transferat în schimbul a 55 de milioane de euro e OUT! Anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2024, 17:31

Reclamă
Lovitură uriașă pentru Barcelona! Jucătorul transferat în schimbul a 55 de milioane de euro e OUT! Anunțul oficial

Lovitură uriașă pentru Barcelona!

Dani Olmo, la antrenamentul Barcelonei - Profimedia Images

Lovitură uriașă pentru Barcelona! Mijlocaşul ofensiv al echipei catalane, Dani Olmo, care a ieşit accidentat duminică în derby-ul cu Girona (4-1), suferă de o leziune musculară la coapsa dreaptă, care îl va ţine departe de teren cel puţin patru săptămâni, a anunţat, luni, clubul blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dani Olmo suferă de o leziune la bicepsul femural al coapsei drepte. Durata absenţei sale va fi între 4 şi 5 săptămâni”, a scris clubul catalan într-un scurt comunicat.

Lovitură uriașă pentru Barcelona!

Mijlocaşul spaniol va rata astfel următoarele meciuri ale Barcelonei, inclusiv primele două runde ale Ligii Campionilor, cu AS Monaco joi şi Young Boys Berna pe 1 octombrie, şi următoarea fereastră internaţională de la jumătatea lunii octombrie, notează news.ro.

Marcând pentru a treia oară în trei meciuri cu Girona duminică, campionul european cu La Roja, sosit în această vară de la RB Leipzig, a părăsit terenul cu o grimasă pe faţă în minutul 61, fiind înlocuit de Eric Garcia.

Absenţa sa este o nouă lovitură pentru antrenorul german Hansi Flick, care este deja lipsit de Frenkie De Jong, Gavi, Fermin Lopez şi Andreas Christensen.

Reclamă
Reclamă

Dani Olmo a marcat un gol la primul meci pentru Barcelona, în duelul cu echipa lui Andrei Rațiu

Dani Olmo a marcat un gol la primul meci pentru Barcelona! Campionul European a făcut spectacol în partida cu Rayo Vallecano.

Rayo Vallecano, cu fundaşul român Andrei Raţiu pe banca de rezerve până la final, a condus la pauză, cu 1-0, graţie reuşitei lui Unai Lopez (9), însă Barca a restabilit egalitatea prin Pedri, în minutul 60, înainte ca Dani Olmo să marcheze golul care a adus victoria Barcelonei, cu un şut plasat din interiorul careului (82).

Recrutat în actualul mercato de la echipa germană RB Leipzig, Dani Olmo a ratat primele două meciuri disputate de catalani în noua ediţie a campionatului Spaniei, după ce oficialii clubului catalan nu l-au putut înregistra la Liga spaniolă de fotbal până marţi, ziua debutului său în tricoul blaugrana, notează agerpres.ro.

Reclamă

Mijlocaşul ofensiv a fost rezervă în prima repriză a meciului cu Rayo Vallecano şi a intrat pe teren în debutul părţii secunde, schimbând faţa jocului Barcelonei.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și