Închide meniul

Dani Olmo, gol la primul meci pentru Barcelona! Ce s-a întâmplat la meciul cu echipa lui Andrei Rațiu

Alex Ioniță Publicat: 28 august 2024, 10:09

Reclamă
Dani Olmo, gol la primul meci pentru Barcelona! Ce s-a întâmplat la meciul cu echipa lui Andrei Rațiu

Dani Olmo a marcat un gol în meciul cu Rayo Vallecano. A fost debutul său la Barcelona.

Profimedia

Dani Olmo a marcat un gol la primul meci pentru Barcelona! Campionul European a făcut spectacol în partida cu Rayo Vallecano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rayo Vallecano, cu fundaşul român Andrei Raţiu pe banca de rezerve până la final, a condus la pauză, cu 1-0, graţie reuşitei lui Unai Lopez (9), însă Barca a restabilit egalitatea prin Pedri, în minutul 60, înainte ca Dani Olmo să marcheze golul care a adus victoria Barcelonei, cu un şut plasat din interiorul careului (82).

Dani Olmo a marcat un gol la primul meci pentru Barcelona, în duelul cu echipa lui Andrei Rațiu

Recrutat în actualul mercato de la echipa germană RB Leipzig, Dani Olmo a ratat primele două meciuri disputate de catalani în noua ediţie a campionatului Spaniei, după ce oficialii clubului catalan nu l-au putut înregistra la Liga spaniolă de fotbal până marţi, ziua debutului său în tricoul blaugrana, notează agerpres.ro.

Mijlocaşul ofensiv a fost rezervă în prima repriză a meciului cu Rayo Vallecano şi a intrat pe teren în debutul părţii secunde, schimbând faţa jocului Barcelonei.

Aceasta este a treia victorie consecutivă obţinută în campionat de FC Barcelona, care a devenit lider solitar al clasamentului, cu un avans de două puncte faţă de Villarreal.

Reclamă
Reclamă

James Rodriguez s-a întors în Spania și a semnat cu Rayo Vallecano!

James Rodriguez s-a întors în Spania și a semnat cu Rayo Vallecano! Columbianul, ajuns la 33 de ani, este noul coleg al internaționalului român Andrei Rațiu.

Desemnat cel mai bun jucător al ultimei ediţii a Copa America (1 gol, 6 pase decisive), James Rodriguez vine de la Sao Paulo.

Ultima oară el a evoluat în Europa în sezonul 2022-2023, la Olympiakos Pireu, echipă care se luptă cu Răzvan Lucescu la titlu, în SuperLiga Greciei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

În Spania James a mai jucat la Real Madrid, în perioada 2014-2020, notează news.ro.

În cariera sa, James Rodriguez a fost legitimat la: Envigado, CA Banfield, FC Porto, AS Monaco, Real Madrid, Bayern Munchen, Everton, Al-Rayyan, Olympiacos și Sao Paulo.

În momentul de față, jucătorul cu 106 meciuri la echipa națională a Columbiei este cotat la 5 milioane de euro.

A atins cea mai mare cotă în anul 2015, atunci când era legitimat la Real Madrid. La momentul respectiv valora suma de 80 de milioane de euro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

18:16

FC Voluntari – Dinamo LIVE TEXT (19:00). „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 6 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier
Citește și