Închide meniul

Viorel Moldovan, dărâmat după Rapid – Universitatea Cluj 0-2: „E un moment crunt! Toată lumea e bulversată!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 septembrie 2024, 8:22

Reclamă
Viorel Moldovan, dărâmat după Rapid – Universitatea Cluj 0-2: „E un moment crunt! Toată lumea e bulversată!

Viorel Moldovan, dărâmat după Rapid - Universitatea Cluj 0-2

Viorel Moldovan, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Viorel Moldovan a fost dărâmat după Rapid – Universitatea Cluj 0-2. Preşedintele Rapidului a spus, imediat după meciul din Giuleşti, că toată lumea este bulversată. Mai mult, Moldovan a recunoscut că este un „moment crunt” la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele 9 etape, Rapid a reuşit să câştige o singură partidă, în deplasarea de la Poli Iaşi. La primul meci al lui Marius Şumudică în Giuleşti, Universitatea Cluj s-a impus prin golurile marcate de Berto şi Nistor.

Viorel Moldovan, dărâmat după Rapid – Universitatea Cluj 0-2

„Nu e niciodată confortabil atunci când pierzi pe teren propriu. Am avut așteptări mari de la acest joc, ne-am propus multe. Dar nu am reușit să obținem victoria pe care o căutam și o căutăm de mult pe terenul nostru. Punctele sunt foarte importante în economia clasamentului. Vedem ca adversarele noastre se distanțează. Este o înfrângere dureroasă, dar, ținând cont de anumite aspecte, poate sunt circumstanțe. Au debutat anumiți jucători pe care i-am transferat. Se vede lipsa omogenității.

Au fost comise și anumite greșeli. S-au schimbat foarte multe și din punctul de vedere al jucătorilor. Este nevoie de timp. Ar fi fost ideal să adunăm puncte și să creștem acest capital de întredere. Se vede de la o poștă că ducem lipsă din acest punct de vedere. Există viață la Rapid, ăsta e un lucru pozitiv. Există frustrare, nu ies lucrurile cum vrem, toată lumea e supărată, bulversată. Este un moment crunt, am vrea să-l depășim cât mai repede, dar nu reușim”, a spus Viorel Moldovan la finalul meciului din Giuleşti.

Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău

Universitatea Cluj a deschis scorul prin portughezul Berto, care a marcat primul său gol în Superligă (30), după o combinaţie cu Mamadou Thiam. ”Şepcile roşii” şi-au majorat avantajul după pauză, prin Dan Nistor (60 – penalty), după un fault comis de Christopher Braun asupra lui Robert Silaghi, scrie agerpres.ro.

Oaspeţii au avut şi o bară, prin senegalezul Mamadou Thiam (64). Rapid şi-a creat situaţii notabile pe final, prin Alexandru Paşcanu (90), a cărui lovitură de cap a fost respinsă de portarul Edvinas Gertmonas, şi prin estonianul Mattias Kait (90), care a reluat slab din 4 metri la cornerul care a urmat.

Reclamă
Reclamă

La Rapid a debutat în acest meci mijlocaşul norvegian Tobias Christensen. Lovitura de start a meciului a fost dată de fostul rapidist Ovidiu Herea. Rapid a pierdut primul său meci acasă în acest campionat şi rămâne cu o singură victorie.

”U” Cluj e neînvinsă, are patru victorii consecutive şi nu a primit gol de cinci etape.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:24

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul a fost prezentat oficial

11:30

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu

11:25

Programul zilei de marţi în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Al-Rayyan – Al-Hilal, meciul zilei

10:59

Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”

10:41

Alisson Becker a răbufnit: „Este incredibil! Nu suntem proşti şi înţelegem asta!” Starul lui Liverpool, discurs tăios

10:30

De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și