Închide meniul
LIVE TEXT

AC Milan – Liverpool 1-0, meciul serii din Champions League! Real Madrid – Stuttgart 0-0, Bayern – Dinamo Zagreb 1-0

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2024, 21:55

Reclamă
AC Milan – Liverpool 1-0, meciul serii din Champions League! Real Madrid – Stuttgart 0-0, Bayern – Dinamo Zagreb 1-0

AC Milan - Liverpool este meciul serii din Champions League

San Siro, înainte de AC Milan - Liverpool / Profimediaimages

AC Milan – Liverpool e meciul serii din grupa de Champions League. Real Madrid, Bayern Munchen şi Juventus joacă şi ele astăzi, iar toate meciurile vor fi în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele meciuri din noul sezon de Champions League se vor disputa astăzi. Noul format al competiţiei propune mai multe partide în faza grupei principale, spre deosebire de anii trecuţi. Fiecare echipă va disputa câte opt meciuri, după ce s-a renunţat la formatul cu grupe a câte patru formaţii.

AC Milan – Liverpool, meciul serii din Champions League. Real Madrid şi Bayern, start în noul sezon

Min. 19: Bayern – Dinamo Zagreb 1-0. Gnabry a marcat din pasa lui Musiala, dar golul i-a fost anulat cu VAR! Arbitrul a revăzut faza şi a decis să acorde penalty pentru bavarezi. Harry Kane a marcat de la 11 metri.

Min. 3: AC Milan – Liverpool 1-0! Pulisic a deschis scorul, după o degajare perfectă a lui Maignan. Atmosferă senzaţională pe San Siro.

Min. 1: Au început şi meciurile AC Milan – Liverpool, Bayern – Dinamo Zagreb, Real Madrid – Stuttgart şi Sporting – Lille.

Reclamă
Reclamă

Update: Echipele de start la AC Milan – Liverpool.

AC Milan: Maignan – Calabria, Tomori, Pavlović, Hernández – Loftus-Cheek, Fofana, Reijnders – Pulisic, Morata, Leão

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Van Dijk, Konaté, Tsimikas – Gravenberch, Mac Allister – Salah, Szoboszlai, Gakpo – Jota

Reclamă

Min. 90+4: Fluier final în primele meciuri ale serii. Juventus – PSV 3-1 şi Young Boys – Aston Villa 0-3!

Min. 90+3: Juventus – PSV 3-1! Saibari a înscris golul de onoare al olandezilor.

Min. 86: Young Boys – Aston Villa 0-3! În cele din urmă, gruparea din Premier League a mărit proporţiile scorului. Onana a şutat de la distanţă şi a trimis ideal mingea, lângă bară.

Min. 78: Încă un gol anulat pentru Aston Villa, tot pentru un henţ. Jhon Duran marcase, dar s-a bucurat degeaba. A primit şi un cartonaş galben pentru modul în care a sărbătorit.

Min. 52: Juventus – PSV 3-0! Nicolas Gonzalez a primit o pasă perfectă de la Vlahovic şi nu l-a iertat pe portarul advers. Alb-negrii „defilează” la debutul în noul sezon al UCL.

Min. 45: Pauză! Juventus – PSV 2-0 şi Young Boys – Aston Villa 0-2.

Min. 43: Watkins a marcat pentru Aston Villa, dar golul nu a fost validat după intervenţia VAR. Pe reluări s-a observat un henţ.

Min. 38: Young Boys – Aston Villa 0-2! Jacob Ramsey a profitat de o eroare incredibilă în defensiva gazdelor şi a marcat în poarta goală.

Min. 27: Young Boys – Aston Villa 0-1! Tielemans a înscris după un corner. Scăpat din marcaj, a şutat la colţul lung şi a trimis în plasa laterală.

Min. 27: Juventus – PSV 2-0! Încă un gol marcat de torinezi. McKennie a profitat de o eroare a defensivei adverse şi a şutat fără şansă pentru portarul advers, din apropiere!

Min. 21: Juventus – PSV 1-0! S-a marcat primul gol al serii. Yildiz a reuşit o execuţie fabuloasă. Decarul torinezilor a driblat un adversar şi a şutat impecabil, la colţul lung. Mingea a lovit bara şi s-a oprit în plasă!

Min. 1: Juventus – PSV 0-0 şi Young Boys – Aston Villa 0-0. Start în noul sezon din UEFA Champions League.

Echipele de start la Juventus – PSV:

Echipele de start la Young Boys – Aston Villa:

Programul serii din Champions League:

„Balul” în noul sezon din competiţia supremă este deschis de confruntările Juventus – PSV şi Young Boys – Aston Villa, confruntări care se vor disputa de la ora 19:45.

Juventus şi PSV nu au înregistrat nicio înfrângere în acest start de sezon. „Bătrâna Doamnă” a bifat două victorii şi două remize în Serie A, în timp ce olandezii au înregistrat cinci victorii din cinci meciuri disputate în Eredivisie.

De cealaltă parte, Aston Villa este favorită în duelul de pe terenul elveţienilor de la Young Boys. Trupa lui Unai Emery revine în competiţia europeană, după ce în sezonul trecut s-a clasat pe locul patru în Premier League.

De la ora 22:00, se vor disputa alte patru partide: AC Milan – Liverpool, Bayern – Dinamo Zagreb, Real Madrid – Stuttgart şi Sporting – Lille.

AC Milan – Liverpool ţine capul de afiş al primei zile din noul sezon de Champions League. „Cormoranii” au înregistrat un eşec surprinzător în ultimul meci, disputat pe teren propriu, în Premier League. Trupa lui Arne Slot a fost învinsă de Nottingham Forest.

De cealaltă parte, AC Milan are un moral excelent înaintea confruntării cu Liverpool, după ce în ultima etapă de Serie A a învins-o pe Venezia cu scorul de 4-0.

Cele două echipe s-au duelat şi în urmă cu trei sezoane, tot în Champions League, în faza grupelor. Liverpool s-a impus atunci şi în tur, şi în retur, scor 3-2, respectiv 2-1.

Deţinătoarea trofeului, Real Madrid va primi vizita celor de la Stuttgart, în timp ce Bayern Munchen, una dintre favoritele acestui sezon, se va duela cu Dinamo Zagreb.

Kylian Mbappe, mesaj ferm după ce a marcat din nou la Real Madrid

Kylian Mbappe a transmis un mesaj ferm, după ce a marcat din nou pentru Real Madrid. Starul francez a oferit declaraţii despre primul meci din Champions League, mărturisind că îşi doreşte ca „galacticii” să aibă un debut perfect.

Real Madrid s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Real Sociedad, în ultima etapă de La Liga. Vinicius şi Kylian Mbappe au marcat pentru madrileni, din penalty.

„A fost un meci dificil, dar într-un final am câştigat. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, dar ne întoarcem acasă cu o victorie importantă. Jocul se îmbunătăţeşte.

Cu fiecare meci care trece, mă simt mai bine, înţeleg ce se întâmplă la echipă, şi înţeleg de ce au nevoie coechpierii şi antrenorul meu. Sunt sigur că marţi îmi pot ajuta echipa şi putem debuta cu o victorie în Champions League.

Cel mai important lucru e că toate penalty-urile s-au transformat în goluri, nu contează cine le-a executat. Am marcat şi asta e cel mai important. (N.r. Despre meciul cu Stuttgart) Va fi foarte important pentru mine. Aşa cum am spus încă din prima zi, am venit la Madrid să experimentez astfel de nopţi. Sunt foarte concentrat pe ceea ce avem de făcut, Champions League s-a schimbat mult, e o nouă competiţie şi trebuie să câştigăm pentru a începe bine„, a declarat Kylian Mbappe, conform marca.com.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:47

VIDEOHelmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

21:11

Daniel Niculae ştie care e cea mai mare problemă de la Rapid: „E foarte greu!” Mesaj direct despre Marius Şumudică

21:10

Kenan Yildiz, execuţie fabuloasă la primul gol al noului sezon din Champions League! L-a depăşit pe Del Piero în Juventus – PSV

21:00

VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei

20:20

Lovitură uriaşă dată de Rapid! Luis Alfonso Santos Silva, convins să lase Barcelona pentru a antrena handbalistele din Giuleşti

19:55

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Erling Haaland s-a apropiat de recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo: „Va fi şi mai bun!”

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 4 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 5 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 6 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului
Citește și