Închide meniul
Foto

Gestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut

Publicat: 18 septembrie 2024, 15:21

Reclamă

Gestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut despre regretatul fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Alexandru Băluţă, jucător la FCSB, a fost acum două zile pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Gigi Mulţescu, în ziua înmormântării şi clubul patronat de Gigi Becali a făcut un gest uriaş. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Gestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut despre regretatul fotbalist

Astfel, FCSB a trimis o coroană la biserica unde s-a oficiat slujba de înmormântare a fostului mare fotbalist. „Sincere condoleanţe! FCSB„, a fost mesajul transmis de campioana României alături de două inimi în culorile roş-albastre. Puţină lume ştie că Gigi Mulţescu a început fotbalul la Steaua, care are culorile roşu şi albastru. Astfel, Gigi Mulţescu a stat 8 ani (1963 – 1971) la Steaua în perioada de juniorat şi a jucat pentru echipa din Ghencea până la echipele de tineret. Apoi a plecat la Jiul Petroşani, acolo unde avea să debuteze în prima ligă.

Imagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare”

Imagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu. Actualul jucător al FCSB-ului a fost antrenat de Gigi Mulţescu la Universitatea Craiova, în sezonul 2016 – 2017. Alexandru Băluţă a ţinut să îşi ia adio de la omul despre care a spus că l-a ajutat cel mai mult în carieră. Gigi Mulţescu a murit, duminică, la vârsta de 72 de ani.

Cel mai bun mentor. M-a ajutat cel mai mult. Era un om minunat. Țin minte niște declarații ale lui în care spunea că m-a îngrijit ca o pe floare. Datorită dânsului am reușit să prind naționala atunci. M-a ajutat foarte mult.

Reclamă
Reclamă

El mi-a schimbat poziția la Craiova și am dat un randament foarte bun pe poziția de inter. Îmi pare rău că nu am apucat să mai am o discuție cu dânsul„, a spus Alexandru Băluţă la sport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:40

LIVE TEXTBologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 1-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

18:18

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

18:14

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume”

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 5 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 6 Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”
Citește și