Închide meniul

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Cât valorează fostul atacant al Angliei la 35 de ani

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2024, 16:32 / Actualizat: 18 septembrie 2024, 19:54

Reclamă
Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Cât valorează fostul atacant al Angliei la 35 de ani

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux!

Andy Carroll / Profimedia Images

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Fostul atacant al naţionalei Angliei a fost prezentat oficial la formaţia franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 35 de ani, Andy Carroll valorează acum 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Cea mai ridicată cotă a sa a fost de 20 de milioane de euro.

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux!

Girondins Bordeaux a fost retrogradată administrativ în liga a patra franceză. Sezonul trecut Andy Carroll a evoluat pentru Amiens, echipă aflată în a doua ligă din Franţa.

Carroll a semnat pe 2 ani cu Girondins Bordeaux. Carroll a evoluat în trecut pentru Newcastle, Liverpool şi West Ham. El are şi 9 selecţii pentru naţionala Angliei.

MERCATOBine ai venit, Andy Carroll! Clubul este încântat să-l primească pe atacantul internațional englez.

Reclamă
Reclamă

Cu o experiență uriaşă la nivel înalt, cu aproape 450 de meciuri ca jucător profesionist, Carroll reprezintă o întărire pentru atacul lui Bordeaux!”, a transmis Girondins Bordeaux, pe Facebook.

Antrenorul echipei, Bruno Irles, aşteaptă şi alte transferuri la echipa franceză, care s-a confruntat cu probleme economice uriaşe. Irles ar mai dori atacanţi şi mijlocaşi.

Andy Carroll ar fi decis să semneze cu Girondins Bordeaux datorită faptului că are o relaţie foarte bună cu John Williams. Williams e director sportiv la Amiens, ultima echipă la care a evoluat Carroll, şi se ocupă şi de recrutările la Girondins Bordeaux. Prietenia lui Carroll cu Williams l-ar fi convins pe fostul atacant al naţionalei Angliei să joace la Bordeaux. Cunoscuta echipă franceză evoluează în liga a patra franceză (N2) din pricina problemelor financiare.

Reclamă

Alexi Pitu s-a despărţit de Bordeaux

La Girondins Bordeaux a evoluat până în această vară Alexi Pitu (22 de ani). Pitu s-a despărţit de echipa franceză pe 30 iulie. Cotat la 800.000 de euro de site-ul transfermarkt.com, Pitu nu şi-a găsit încă echipă.

Gică Hagi, care l-a vândut în ianuarie 2023 pe Pitu la echipa franceză, pentru 2 milioane de euro, şi-l doreşte pe fostul său fotbalist la Farul. Pitu s-a despărţit de Bordeaux după ce cunoscuta echipă franceză a intrat în faliment.

Alexi Pitu se antrenează cu Farul, dar ar fi dorit şi de alte echipe, unele din Turcia. Momentan el nu a luat o decizie în privinţa viitorului său.

 

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

„Nu joacă nici măcar la Rangers B” Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat”

20:30

LIVE TEXTBologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 2-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și